Referenties

''A satisfied customer is the best source of advertisement.'' --G.S. Alag
Een volledig spectrum van online marketing diensten

Optimaliseer de leadflow voor jouw IT-organisatie

Klanttevredenheid staat bij Leadgate Europe op nummer 1. Wij doen er alles aan om onze klanten binnen de IT-branche volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing. Leadgate Europe gelooft in Marketing as a Service: alle marketingactiviteiten moeten afroepbaar zijn als een service. Daarom zijn onze diensten flexibel af te nemen, in verschillende samenstellingen. Op deze manier kan onze dienstverlening afgesteld worden naar jouw behoeften.

Onze referentiecases

Referentiecase Sping

Referentiecase
Sping

Leadgate Europe en Sping hebben sinds 2017 een partnership. In deze periode bereikte Sping online succes met een synergie tussen SEO en SEA. Download de referentiecase en start met SEO en SEA!

Referentiecase Guardian360

Referentiecase
Guardian360

Praktijkvoorbeelden ontvangen voor het inzetten van Online Marketing voor jouw IT-bedrijf? Download dan onze referentiecase met IT-security specialist Guardian360 en ga direct aan de slag.

Referentiecase MX-Relay

Referentiecase
MX-Relay

Voor MX-Relay, aanbieder van e-mail beveiligingsoplossingen, bouwden wij een Online Marketing Machine. Download onze case over onze samenwerking met MX-Relay en leer meer!

Referentiecase Guardian360

Referentiecase
Tribess

Voor Tribess bereikten wij met ABM-campagnes via LinkedIn Ads een specifieke doelgroep. Benieuwd hoe wij dit deden? Download dan onze referentiecase en ontdek de kracht van LinkedIn!

Online Marketing partner van: