Referenties

''A satisfied customer is the best source of advertisement.'' --G.S. Alag
Een volledig spectrum van online marketing diensten

Optimaliseer de leadflow voor jouw IT-organisatie

Klanttevredenheid staat bij Leadgate Europe op nummer 1. Wij doen er alles aan om onze klanten binnen de IT-branche volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing. Leadgate Europe gelooft in Marketing as a Service: alle marketingactiviteiten moeten afroepbaar zijn als een service. Daarom zijn onze diensten flexibel af te nemen, in verschillende samenstellingen. Op deze manier kan onze dienstverlening afgesteld worden naar jouw behoeften.

Onze referentiecases

Referentiecase
Guardian360

Praktijkvoorbeelden ontvangen voor het inzetten van Online Marketing voor jouw IT-bedrijf? Download dan onze referentiecase met IT-security specialist Guardian360 en ga direct aan de slag.

Referentiecase
Global Knowledge

Hoe zorg je als wereldwijde IT-opleider voor verdieping in je online marketingstrategie? Met die vraag kwam Global Knowledge in 2017 bij hét online marketingbureau voor IT, Leadgate Europe, terecht. Download de case!

Referentiecase
Tribess

Voor Tribess bereikten wij met ABM-campagnes via LinkedIn Ads een specifieke doelgroep. Benieuwd hoe wij dit deden? Download dan onze referentiecase en ontdek de kracht van LinkedIn!

Referentiecase
Sping

Leadgate Europe en Sping hebben sinds 2017 een partnership. Beide partijen legden in de eerste strategische sessies de basis voor Support as a Service en Multi-sided Platforms.

Referentiecase
MX-Relay

Voor MX-Relay, aanbieder van e-mail beveiligingsoplossingen, bouwden wij een Online Marketing Machine. Download onze case over onze samenwerking met MX-Relay en leer meer!

Online Marketing partner van: