Pakketten

''Price is what you pay. Value is what you get.'' --Warren Buffett
Een volledig spectrum van online marketingdiensten

Verschillende pakketten voor verschillende behoeften

Bij Leadgate Europe zijn alle online marketingdiensten beschikbaar als een service. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een hoeveelheid diensten naar keuze. Elke maand kijken we vervolgens samen op basis van data aan welke online marketingdienst jouw business behoefte heeft. Als verlengstuk van jouw marketingafdeling, leveren wij dan voor die dienst de juiste online marketingspecialisten. Tenslotte evalueren wij wat de resultaten waren en kijken we hoe wij jouw IT-bedrijf nog sneller kunnen laten groeien.

 • Vermelde tarieven zijn exclusief het externe advertentiebudget, exclusief BTW, gelden per taal en bij een contractsduur van 12 maanden.

 • Bij het Specialist-pakket en het Team-pakket adverteren wij voor jouw IT-organisatie tot een maandelijks advertentiebudget van €3.000.

Add-ons

Als aanvulling op je pakket kun je ook kiezen voor losse modules. Zo sluiten we naadloos op de wensen van jouw marketingafdeling aan. Een losse module is een vast bedrag per maand en ook hierbij analyseren wij de resultaten en kijken we hoe we jouw IT-bedrijf nog sneller kunnen laten groeien.

De losse modules en one-offs kunnen ook worden afgenomen door jouw IT-bedrijf zonder pakket. 

Meer weten over onze pakketten?

Voor vragen of advies over het juiste pakket zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Schiedamsedijk 50, 3011 ED Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl