Vacature Online Marketeer

Als Online Marketeer ga je voor onze klanten aan de slag vanuit 1 van onze core online marketing diensten: online advertising (SEA en Social Advertising), website-optimalisatie (SEO en CRO) of marketing automation (e-mailmarketing & dripcampaigning). Hierbij specialiseer je jezelf in 1 van deze vakgebieden en help je onze klanten succesvol te maken d.m.v. het beter vindbaar en zichtbaar maken van onze klanten online of door leads te genereren en ervoor te zorgen dat deze genurtured worden.

Dit vind je gaaf

✔️ De hele dag bezig zijn met online marketing

✔️ Je online marketingkennis inzetten voor meerdere klanten tegelijkertijd

✔️ Zelfstandig als consultant met klanten schakelen en ze adviseren op het gebied van online marketing

✔️ Het meetbaar maken van online marketing en het sturen op basis van data

✔️ Per specialisme (SEA, Social Ads, SEO, CRO, etc.) een online marketing discipline “uitspelen" om je vervolgens vast te bijten in het volgende specialisme

Hoe je onze klanten gaat helpen

Als Online Markteer werk je samen met je collega’s uit de online marketing teams, onze strategen en de klanten zelf. De strategen bepalen de koers die de klant gaat varen en jij bent (mede) verantwoordelijk voor de executie. Op basis van het online marketing specialisme waar je jezelf in vastbijt ga je voor onze klanten aan de slag met online advertising, website-optimalisatie of marketing automation. Platformen als Google Analytics, Google Ads, LinkedIn Ads en email- of marketing automation tooling zijn voor jou bekend terrein. Je communiceert met jouw klanten over ideeën voor verbetering en je gaat op creatieve wijze op zoek naar hoe jouw klanten nog meer brand awareness of leads kunnen genereren. Ook denk je mee over de strategie wat een klant per specifieke doelgroep moet uitstralen.

Het is jouw taak om te zorgen dat onze klanten in de IT-branche meer brand awareness of kwalitatieve leads genereren door middel van online marketing. Doordat Leadgate Europe enorm snel groeit heb je aanpassingsvermogen nodig en enorm veel zin om te volgende klus te klaren. Er is veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is.

Jij bent…

Gemotiveerd om alles te leren begrijpen met betrekking tot IT-gerelateerde zaken. Je gaat eenvoudig op zoek naar informatie of je weet je collega’s hier voor te vinden. Ook ben je creatief en kom je zo tot de beste campagnes en online marketing ideeën waar je de meeste kwalitatieve leads of brand awareness mee genereert. Verder vragen wij het volgende van je:

✔️ Een afgeronde HBO/WO opleiding

✔️ Minimaal 2 jaar ervaring met online marketing

✔️ Kennis van en praktijkervaring met Google Analytics, Google Ads, LinkedIn Ads en email- of marketing automation tooling

✔️ Een prettige mate van communicatieve vaardigheden

✔️ Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

✔️  Een gezonde dosis ambitie

✔️  Een interesse om IT te willen begrijpen

✔️  Zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid

Leadgate heeft je wel wat te bieden!

✔️ Een uitdagende baan voor 24 – 40 uur per week

✔️ Veel verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid

✔️ Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

✔️ Een open cultuur

✔️ De mogelijkheid om in je korte broek of rok naar kantoor te komen

✔️ Gratis lunch en tussendoortjes op kantoor

✔️ Flexibele werktijden

✔️ Mogelijkheden tot thuiswerken

✔️ Een eigen laptop

✔️ Telefoon- en thuiswerkvergoeding

✔️ Tafelvoetballessen van je collega’s

✔️ Geen harde limiet aan het aantal vakantiedagen dat je mag opnemen

Reageer direct!

Zin om samen met ons de marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jordi Lingen via j.lingen@leadgate.eu.