Vacature HBO Meewerkstage Online Marketing

Om onze naam Leadgate eer aan te doen zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair(e) die van het online genereren van leads een sport wil maken. IT-organisaties zijn daarbij je speelveld en online marketing en marketing automation je middel om te scoren.

Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van verschillende online marketingtechnieken als SEO, SEA, e-mailmarketing en externe campagnes. Daarnaast zetten we marketing automation in om zoveel mogelijk leads warm te maken voor de oplossingen en diensten van onze klanten.

Je stageperiode

Wij zoeken een stagiair(e) voor de periode september 2020 t/m januari 2021 die alles wil leren over de wondere wereld van online marketing en marketing automation.

Tijdens je stageperiode kom je in aanraking met alle facetten van online marketing. Je wordt begeleid door onze specialisten die je klaarstomen om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je de ruimte om een eigen project op te starten binnen de Leadgate-dienstverlening. Hiermee krijg je de mogelijkheid iets te creëren wat voor zowel jouzelf als Leadgate waardevol is en doe je direct praktijkervaring op in een zeer dynamische omgeving.

Skills en ervaring

Leadgate biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in een korte tijd veel te leren van vrijwel elk aspect op het gebied van online marketing. Wat we echter wel graag willen dat je al op zak hebt is:

  • een prettige mate van communicatieve vaardigheden;
  • dat je een uitstekend woordje Nederlands en Engels spreekt en er schriftelijk ook mee uit de voeten kunt;
  • een gezonde dosis ambitie;
  • een interesse om IT te willen begrijpen;
  • dat je het geluk hebt gehad om ooit iets van grafisch design te hebben opgepikt;
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid.

Leadgate heeft je wel even iets te bieden

Het Leadgate-kantoor is gestationeerd in Spaces Hofplein, midden in het centrum van Rotterdam. Vanaf ons kantoor op de 12e verdieping heb je een geweldig uitzicht op de skyline van Rotterdam, het Hofplein en het Weena. Het kantoor is goed te bereiken met zowel auto, fiets, trein en metro.

Op vrijdagmiddag vindt er steevast een borrel plaats, omdat we zo een hecht team smeden. Doordat er veel plezier wordt gemaakt met je collega’s wordt er ook hard samengewerkt met en voor onze klanten. Conversie is daarin het toverwoord, waarbij Leadgate zorgt voor de Abracadabra.

Uiteraard ontvang je bij ons een mooie stagevergoeding en regelen wij de lunch en tussendoortjes op kantoor. Wanneer je tijdens de stageperiode ontzettend goed je best hebt gedaan, bieden we je mogelijk het voorstel om direct als parttimer bij ons aan de slag te gaan.

Interesse?

Zin om veel te leren over online marketing en samen met ons marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Tim van der Putten via t.vanderputten@leadgate.eu