Vacature Meewerkstage Grafische vormgeving/DTP

Leadgate zoekt een stagiair(e) grafische vormgeving voor de periode september 2020 t/m januari 2021. Wil jij je online vormgeef skills ontwikkelen en meer leren over online marketing? Kom dan het Leadgate-team ondersteunen!

Wat ga je doen?

Je gaat de online wereld veroveren met jouw vormgeving. Je helpt meerdere IT-organisaties op een unieke manier online zichtbaar te zijn, om zo merkbekendheid te creëren en leads te genereren. Als stagiair vormgeving ga jij met specialisten aan de slag om nieuwe visuals te creëren. Denk hierbij aan display advertenties en whitepapers. Daarnaast help je Leadgate ook met haar eigen vormgeving. Zodat ook wij kunnen knallen bij onze klanten. Bovendien leer je naast vormgeving alles over online marketing.

Over Leadgate

Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van verschillende online marketingtechnieken als SEO, SEA, e-mailmarketing en externe campagnes. Daarnaast zetten we marketing automation in om zoveel mogelijk leads warm te maken voor de oplossingen en diensten van onze klanten.

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de grafische vormgeving/DTP en wilt je portfolio verder uitbreiden binnen de online wereld. Daarnaast ben je minimaal 4/5 maanden beschikbaar voor 4/5 dagen per week. Bovendien ben je enthousiast en heb je en gezonde dosis ambitie, net als wij!

Wat bieden wij?

  • Een toffe stage in het centrum van Rotterdam met uitzicht op de skyline van Rotterdam;
  • Ruimte om je vormgeving skills te verbeteren en leer je hoe je vormgeving kunt toepassen in de online wereld;
  • Een prima stagevergoeding;
  • Lunch en tussendoortjes op kantoor.

En wellicht ga je na je stage wel echt bij ons aan de slag!

Interesse?

Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Sergio Perez via s.perez@leadgate.eu