Vacature HBO Afstudeerstage Online Marketing

Om onze naam Leadgate eer aan te doen zijn wij op zoek naar een afstudeerstagiair(e) die van het online genereren van leads een sport wil maken. IT-organisaties zijn daarbij je speelveld en online marketing en marketing automation je middel om te scoren.

Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van verschillende online marketingtechnieken als SEO, SEA, e-mailmarketing en externe campagnes. Daarnaast zetten we marketing automation in om zoveel mogelijk leads warm te maken voor de oplossingen en diensten van onze klanten.

Je afstudeeropdracht

In een gesprek met jouw stagebegeleider bepaal je samen wat de focus van jouw afstudeeropdracht zal worden. Op basis van jouw interesses wordt er naar een passende opdracht gezocht die zowel voor jou als voor Leadgate van waarde zal zijn.

Naast het werken aan je afstudeeropdracht geeft Leadgate er de voorkeur aan dat je (waar mogelijk) part-time als online marketeer bij ons aan de slag gaat. Hierbij krijg je te maken met elk aspect van online marketing, zodat je binnen enkele maanden opgeleid bent tot volwaardig online marketeer.

Skills en ervaring

Leadgate biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in een korte tijd veel te leren van vrijwel elk aspect op het gebied van online marketing. Wat we echter wel graag willen dat je al op zak hebt is:

  • een prettige mate van communicatieve vaardigheden;
  • dat je een uitstekend woordje Nederlands en Engels spreekt en er schriftelijk ook mee uit de voeten kunt;
  • een gezonde dosis ambitie;
  • een interesse om IT te willen begrijpen;
  • dat je het geluk hebt gehad om ooit iets van grafisch design te hebben opgepikt;
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid.

Leadgate heeft je wel even iets te bieden

Het Leadgate-kantoor is gestationeerd in Spaces Hofplein, midden in het centrum van Rotterdam. Vanaf ons kantoor op de 12e verdieping heb je een geweldig uitzicht op de skyline van Rotterdam, het Hofplein en het Weena. Het kantoor is goed te bereiken met zowel auto, fiets, trein en metro.

Op vrijdagmiddag vindt er steevast een borrel plaats, omdat we zo een hecht team smeden. Doordat er veel plezier wordt gemaakt met je collega’s wordt er ook hard samengewerkt met en voor onze klanten. Conversie is daarin het toverwoord, waarbij Leadgate zorgt voor de Abracadabra.

Uiteraard ontvang je bij ons een mooie stagevergoeding en regelen wij de lunch en tussendoortjes op kantoor. Wanneer je tijdens de stageperiode ontzettend goed je best hebt gedaan, bieden we je mogelijk het voorstel om direct bij ons aan de slag te gaan.

Interesse?

Zin om veel te leren over online marketing en samen met ons marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jordi Lingen via j.lingen@leadgate.eu