Vacatures Leadgate

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom hét online marketingteam voor IT versterken

Werken bij Leadgate betekent onderdeel uitmaken van het grootste online marketing team voor de IT markt, met als doel de online marketing van de klanten continu te verbeteren. Leadgate kent een unieke bedrijfscultuur die jong, informeel, open en uitdagend is. Daarnaast is er veel vrijheid. Zo is er de mogelijkheid om in korte broek naar kantoor te komen, en kennen wij geen harde limiet aan het aantal vakantiedagen dat je mag opnemen.

Zien wie Leadgate Europe is? Bekijk onze brandvideo!

Wat kenmerkt een specialist van Leadgate Europe?

Onze cultuur

Jong

Leadgate is een team vol jonge, enthousiaste mensen. Hierbij wordt leeftijd niet geteld in jaren. Wij vinden dat ‘jong zijn’ veel meer te maken heeft met persoonlijkheid. De Leadgate-werknemer is enthousiast, staat positief in het leven en denkt in oplossingen. Dat bedoelen wij met een jonge cultuur. Wij vinden het belangrijk om jong te blijven, omdat dit nodig is om ‘on top of the game’ te blijven in de dynamische online marketingwereld die constant in beweging is.

Informeel

Je werk is een groot deel van je leven. Daarom vinden wij het belangrijk om de tijd dat je met werk bezig bent, waardevol te maken. Een informele, fijne sfeer vinden wij daarvoor belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan team-borrels en -etentjes, spelen we regelmatig een potje FIFA en schieten wij op elkaar met Nerf guns.

Open

Bij Leadgate wordt niet gewerkt met managers: alle leidinggevenden binnen Leadgate zijn aanwezig op de werkvloer. Hierdoor hebben zij een goede connectie met het team. Zo doet de eigenaar gerust mee met het maken van slechte grappen en het houden van Nerf gun battles, of kan het gebeuren dat je in het Leadgate-tafelvoetbaltoernooi een team vormt met de ‘managing’ director.

Uitdagend

Natuurlijk wordt er niet alleen plezier gemaakt, er moet ook gewerkt worden. Bij Leadgate is er een uitdagende cultuur, waarbij het team gestimuleerd wordt om zelf met eigen input en ideeën te komen. Leadgate groeit snel en daardoor is het belangrijk dat je bij Leadgate verantwoordelijkheden ziet en deze durft te nemen. Een vleugje zelfredzaamheid en initiatief komt hierbij goed van pas. Daarbij is er veel ruimte om te groeien, als persoon en als professional.

Welke voordelen biedt werken via Leadgate Europe?

Werken bij Leadgate Europe betekent

Onbeperkt vakantiedagen

Gratis lunch

Uitzicht op de skyline van Rotterdam

Tafelvoetbal

Je mag in je korte broek naar kantoor komen

… en nog veel meer!

Waar staan wij bij voordelen bij Leadgate Europe voor?

Onze kernwaarden

Online Recruitment Advertising

Happy people

Bij iedere samenwerking, actie, campagne of zelfs mailing willen wij er happy van worden. Wordt niet iedereen er ‘Happy’ van dan doen we het simpelweg gewoon niet.

Link dienstverlening Leadgate Europe

Elke dag beter

De data die we verzamelen laat ons zien dat we over de langere termijn de beste resultaten boeken door er iedere dag naar te streven ons werk een beetje beter te doen.

Website optimalisatie voor IT-organisaties | Leadgate Europe

Goed doen

Wij zullen klanten nooit een advies geven om er zelf flink aan te verdienen, zonder de business van de klant te verbeteren of wat ten koste gaat van anderen. Goed doen om het goed te doen!

Online Marketing dashboards voor IT

Gaan we doen

‘’Gaan we doen!’’, is wat iemand van Leadgate Europe je als antwoord geeft wanneer je een vraag of probleem hebt. Wij zijn doeners en denken probleemoplossend.

Welke nieuwe collega's zoeken wij

Onze openstaande vacatures

Vacature
Business Development Consultant

Vacature
Online Marketing Strateeg

Vacature
Content Coördinator & Creator

Vacature
Online Advertising Specialist

Vacature
Website Optimization Specialist

Vacature
Marketing Automation Specialist