Marketing voor IT

Leadgate is gespecialiseerd in online marketing voor IT-organisaties

Online Marketing voor IT-bedrijven

Leadgate Europe biedt organisaties een allesomvattende Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversie ratio’s. Wij leveren IT-bedrijven zoals fabrikanten, partners en distributie diverse marketing diensten en hulpmiddelen om een compleet proces voor jouw online marketing campagnes mogelijk te maken.

Online Marketing als service

Wij geloven dat alle marketingactiviteiten beschikbaar zouden moeten worden als ‘as-a-service’, aangepast aan de behoeften van je organisatie. In marketing is het cruciaal om behoeften te vertalen in heldere waarden en online klantgedrag zichtbaar te maken. Hier ontwikkelen zich nieuwe mogelijkheden en waarde creatie. Verzameling van informatie van verschillende online marketingkanalen geeft je een beter inzicht in je klanten en, nog belangrijker, wat hun behoeften zijn. Nu kunnen wij deze informatie gebruiken om klanten te werven waar je naar op zoek bent.

Onze online marketing diensten

Leadgate Europe biedt vijf verschillende online marketing diensten aan:

  • Marketingstrategie: wij ontwikkelen samen met jou op basis van beschikbare data een effectieve marketingstrategie.
  • Online Adverteren: wij zorgen ervoor dat je het maximale uit jouw campagnes haalt via Google Ads en LinkedIn Ads.
  • Website-optimalisatie: wij zorgen voor meer leads uit je bestaande traffic met website optimalisatie en Conversion Rate Optimization.
  • Contentmarketing: wij weten op basis van sterke data hoe je gerichte content creëert en verstuurt op het juiste moment.
  • Marketing automation: wij geven je een beter inzicht in de behoefte van je klanten en automatiseren de volledige buyer journey.

Hoe werkt Leadgate Europe?

Met de Leadgate Smart Marketing Engine, als in het schema weergegeven, zijn wij in staat een volledige leadflow te automatiseren en opnieuw te voeden.

Deze leads zullen worden ‘genurtured’ of warmer gemaakt door de juiste content (mailing, nieuws, blogs) te sturen in een constant optimaliserend proces via ons marketing automation platform, welke wij specifiek voor je beschikbaar stellen.

Door te meten kunnen wij onderbouwd analyse doen van onze activiteiten en terugkoppeling geven ter verbetering. Dit proces doen wij continue en in alle werkzaamheden.

E-book: marketingstrategie voor IT-organisaties

E-book: Marketing Strategie voor IT organisaties
Aan de slag met jouw marketingstrategie voor 2019? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.