Team Leadgate Europe

''Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people.'' --Steve Jobs
De gezichten achter Leadgate Europe

Onze online marketingspecialisten

Wij ademen IT, worden enthousiast van nulletjes en eentjes, en wij weten het verschil tussen een switch en een router. Omdat wij jouw business begrijpen, kunnen we direct starten met het creëren van meer verkeer, betere inzichten en meer leads.

Online Marketing Specialist
Eric heeft zijn stage bij Leadgate Europe succesvol afgerond en werkt momenteel als Online Marketing Specialist bij Leadgate Europe. In tegenstelling tot de doorsnee Leadgate-werknemer is hij PSV-supporter. Hij is opgegroeid in Middelburg en tegenwoordig studerend in Rotterdam aan de opleiding Business Studies Marketing aan de Hogeschool Inholland.

Eric Sturm

Contentmarketing & Website Optimization Specialist
IT bedient en draait dus plat gezegd om mensen. Bij Leadgate is Shirley hier continu mee bezig, met vragen zoals: "Hoe laat ik de bezoeker converteren?" en "Waar moet klant X over schrijven om hun doelgroep te helpen?". Met haar ruime ervaring in online marketing bijt ze zich vast in je vraagstuk en komt met een creatieve uitwerking.

Shirley Looije

Online Advertising Specialist
Renzo werkt als Online Advertising Specialist aan succesvolle online advertenties voor onze klanten. Tijdens zijn HBO-studie is zijn passie voor marketing ontstaan. Na deze studie was zijn honger dan ook nog niet gestild en heeft hij de masteropleiding marketing management afgerond. In zijn vrije tijd bezoekt hij de sportschool en speelt hij videogames.

Renzo Coenen

Team Leader Marketing Automation
Sergio is vanaf 2016 in dienst bij Leadgate. Binnen Leadgate is hij verantwoordelijk voor alles wat met Marketing Automation te maken heeft. De mailings, landing pages maar ook het uitdenken van de perfecte opzet van lead scores en lead nurturing.

Sergio Perez

Marketing Automation Specialist
Sinds januari 2018 is Romy werkzaam bij Leadgate. Eerst als stagiaire en sinds juli 2018 als volwaardig medewerkster op de Marketing Automation afdeling. Daarmee is Romy ook de eerste vrouwelijke medewerkster ooit bij Leadgate en is zij ‘One of the Guys’. In haar vrije tijd is zij vaak bij vriendinnen of in de stad te vinden, om te shoppen.

Romy Louwe

Online Marketeer
Danny is groots Feyenoord-fan en bezoekt bijna ieder weekend een wedstrijd van zijn cluppie. Bij Leadgate Europa is hij verantwoordelijk voor de online marketing van het bedrijf zelf. Het is zijn persoonlijke doelstelling dat Leadgate Europa binnen een jaar een bekende naam wordt voor ieder IT-bedrijf.

Danny Blijenburg

Online Advertising Specialist
Is fanatiek, houdt van een uitdaging en is een echte teamspeler. Wat niet alleen in de sport goed uitkomt maar ook bij het werk als Online Advertising Specialist. Tim heeft ruime ervaring in de marketing en heeft steeds meer liefde gekregen voor de online marketing. Hij ziet het als een uitdaging elke online campagne tot een succes te maken.

Tim van der Putten

Inside Sales Executive
Passie voor voetbal, trotse Feyenoord-fan en in het weekend drinkt hij het liefst een goudgele rakker met vrienden. De interesses van Thom liggen bij ondernemerschap, innovatie en marketing. Als Online Marketing Consultant houdt hij zich o.a. bezig met het bedenken van LinkedIn campagnes, het inrichten & optimaliseren van Google Adwords voor klanten, website optimalisatie, en leadgeneratie.

Thom Suurland

Head of Operations
Fanatiek sporter en een positieve relatie met cijfertjes. Januari 2016 startte Jordi als eerste medewerker bij Leadgate Europe. Hij houdt zich voornamelijk bezig met operationeel management en online advertising. Zo zorgt Jordi ervoor dat er altijd wat te doen is voor het Leadgate-team, met als doel zoveel mogelijk goede leads te genereren voor de klanten van Leadgate.

Jordi Lingen

Director Sales & Marketing
Sjors is de oprichter van Leadgate en denkt graag creatief na over businessmodellen en verbetering van bedrijfsproposities. Hij houdt ervan om samen met klanten en relaties ideeën uit te wisselen en te filosoferen over hoe IT de maatschappij verder kan helpen. In zijn dagelijkse rol bij Leadgate probeert hij ervoor te zorgen dat iedereen in- en om Leadgate het leuk vindt om met de organisatie (samen) te werken.

Sjors Teeuwen

Website Optimization Specialist
De nieuwste aanwinst voor het team van website optimalisatie! Geboren in Rusland, opgegroeid in Den Haag en sinds januari 2019 werkzaam bij Leadgate Europe in Rotterdam. Met zijn passie voor contentcreatie en graphic design tilt hij de website van zijn klanten naar een hoger niveau. Igor is creatief, doortastend en heeft al de nodige kennis in huis om de klanten van Leadgate te helpen met website optimalisatie.

Igor Tschernizki

Online Marketing Specialist
"Ik ben sinds september aan de slag bij Leadgate Europe als Online Marketeer. Leadgate is een heel dynamisch en jong bedrijf, wat erg gezellig is en waar je ook veel kan leren. Van tafelvoetbal, borrels en etentjes, tot het beste eruit halen voor de klant."

Juliette Janssen

Team Leader Website Optimization
Feddo is vanaf 2013 van start gegaan met het ontwikkelen van het concept Leadgate. Samen met Sjors heeft hij Leadgate opgericht en geopend in 2014. Feddo is ervan overtuigd dat online marketing meer is dan alleen “online aanwezig” zijn. Hij gelooft in de synergie tussen alle partijen, expertises en applicaties, waarmee het resultaat de optelsom is van ieders inzet. Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing, development, automation en design, weet je zeker dat je bij hem terecht kunt met al je vragen.

Feddo van der Molen

Managing Director
Hugo heeft ruime ervaring in de IT-branche, sterker nog; naast een bijbaantje in de supermarkt op zijn 16e is hij altijd in de IT werkzaam geweest. Zijn doel is bedrijven te laten groeien en een energieke bedrijfscultuur te realiseren. Zelf is hij sportief, doet aan tennis en boksen en kijkt hij graag naar Ajax.

Hugo van Diepen

Marketing Automation Specialist
Martijn houdt zich als Marketing Automation Specialist dagelijks bezig met het optimaliseren en monitoren van workflows en e-mails. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met (sport)nieuws en waar het kan schrijft hij daar over. Zelf sporten doet hij ook graag en in het weekend gaat hij op pad met vrienden.

Martijn Huijser

Stagiair Online Marketing
"Ik loop sinds september stage bij Leadgate Europe. In de afgelopen weken heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van Online Advertising en ik verwacht deze kennis nog verder uit te breiden binnen Leadgate Europe."

Pepijn den Boer

Online Marketing Strateeg
"Per 1 oktober ben ik gestart bij Leadgate Europe als Online Marketingstrateeg. Met ervaring als Marketing Manager in de IT-Security branche op zak, zal ik voor en samen met onze klanten de online marketingstrategie uitwerken. Mijn Leadgate collega's zijn enthousiaste en getalenteerde mensen. Ik voel me hier nu al thuis."

Fleur van Putten