Team Leadgate Europe

''Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people.'' --Steve Jobs

De gezichten achter Leadgate Europe

Wij ademen IT, worden enthousiast van nulletjes en eentjes, en wij weten het verschil tussen een switch en een router. Omdat wij jouw business begrijpen, kunnen we direct starten met het creëren van meer verkeer, betere inzichten en meer leads.

Director Sales & Marketing
Sjors is de oprichter van Leadgate en denkt graag creatief na over businessmodellen en verbetering van bedrijfsproposities. Hij houdt ervan om samen met klanten en relaties ideeën uit te wisselen en te filosoferen over hoe IT de maatschappij verder kan helpen. In zijn dagelijkse rol bij Leadgate probeert hij ervoor te zorgen dat iedereen in- en om Leadgate het leuk vindt om met de organisatie (samen) te werken.

Sjors Teeuwen

Marketing Strategist
Lenneke is onze creatieve strateeg, denker en doener. Met oog voor trends en ontwikkelingen duikt zij diep in de organisatie van onze klanten om nieuwe concepten en strategieën te ontwikkelen. Lenneke werkte eerder voor de Within Reach Group en was eindverantwoordelijk voor merken als Voiceworks en Summa Communications. Voor beide merken was zij verantwoordelijk voor het bouwen, neerzetten en het verstevigen van de merken.

Lenneke Antes

Managing Director
Hugo heeft ruime ervaring in de IT-branche, sterker nog; naast een bijbaantje in de supermarkt op zijn 16e is hij altijd in de IT werkzaam geweest. Zijn doel is bedrijven te laten groeien en een energieke bedrijfscultuur te realiseren. Zelf is hij sportief, doet aan tennis en boksen en kijkt hij graag naar Ajax.

Hugo van Diepen

Marketing Automation Specialist
Sergio is vanaf 2016 in dienst bij Leadgate. Binnen Leadgate is hij verantwoordelijk voor alles wat met Marketing Automation te maken heeft. De mailings, landing pages maar ook het uitdenken van de perfecte opzet van lead scores en lead nurturing.

Sergio Perez

Marketing Automation Specialist
Sinds januari 2018 is Romy werkzaam bij Leadgate. Eerst als stagiaire en sinds juli 2018 als volwaardig medewerkster op de Marketing Automation afdeling. Daarmee is Romy ook de eerste vrouwelijke medewerkster ooit bij Leadgate en is zij ‘One of the Guys’. In haar vrije tijd is zij vaak bij vriendinnen of in de stad te vinden, om te shoppen.

Romy Louwe

Online Marketeer
Danny is groots Feyenoord-fan en bezoekt bijna ieder weekend een wedstrijd van zijn cluppie. Bij Leadgate Europa is hij verantwoordelijk voor de online marketing van het bedrijf zelf. Het is zijn persoonlijke doelstelling dat Leadgate Europa binnen een jaar een bekende naam wordt voor ieder IT-bedrijf.

Danny Blijenburg

Online Advertising Specialist
Is fanatiek, houdt van een uitdaging en is een echte teamspeler. Wat niet alleen in de sport goed uitkomt maar ook bij het werk als Online Advertising Specialist. Tim heeft ruime ervaring in de marketing en heeft steeds meer liefde gekregen voor de online marketing. Hij ziet het als een uitdaging elke online campagne tot een succes te maken.

Tim van der Putten

Online Advertising Specialist
Autoliefhebber in hart en nieren en houdt van avontuurlijke reizen. Ruben is ondernemend en heeft een passie voor online marketing. Sinds oktober 2018 is hij werkzaam als online marketing consultant bij Leadgate. Hij verzorgt de online advertisement op Google, bedenkt LinkedIn campagnes, en optimaliseert websites om zoveel mogelijk leads te genereren voor zijn klanten.

Ruben van Bergeijk

Online Advertising Specialist
Fanatiek sporter en een positieve relatie met cijfertjes. Januari 2016 startte Jordi als eerste medewerker bij Leadgate Europe. Hij houdt zich voornamelijk bezig met operationeel management en online advertising. Zo zorgt Jordi ervoor dat er altijd wat te doen is voor het Leadgate-team, met als doel zoveel mogelijk goede leads te genereren voor de klanten van Leadgate.

Jordi Lingen

Director Operations
Feddo is vanaf 2013 van start gegaan met het ontwikkelen van het concept Leadgate. Samen met Sjors heeft hij Leadgate opgericht en geopend in 2014. Feddo is ervan overtuigd dat online marketing meer is dan alleen “online aanwezig” zijn. Hij gelooft in de synergie tussen alle partijen, expertises en applicaties, waarmee het resultaat de optelsom is van ieders inzet. Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing, development, automation en design, weet je zeker dat je bij hem terecht kunt met al je vragen.

Feddo van der Molen

Website Optimization Specialist
De nieuwste aanwinst voor het team van website optimalisatie! Geboren in Rusland, opgegroeid in Den Haag en sinds januari 2019 werkzaam bij Leadgate Europe in Rotterdam. Met zijn passie voor contentcreatie en graphic design tilt hij de website van zijn klanten naar een hoger niveau. Igor is creatief, doortastend en heeft al de nodige kennis in huis om de klanten van Leadgate te helpen met website optimalisatie.

Igor Tschernizki

Online Advertising Specialist
Passie voor voetbal, trotse Feyenoord-fan en in het weekend drinkt hij het liefst een goudgele rakker met vrienden. De interesses van Thom liggen bij ondernemerschap, innovatie en marketing. Als Online Marketing Consultant houdt hij zich o.a. bezig met het bedenken van LinkedIn campagnes, het inrichten & optimaliseren van Google Adwords voor klanten, website optimalisatie, en leadgeneratie.

Thom Suurland

P

Leads

+

Nurtured Leads

+

Afspraken

+

Nieuwe Deals

+