Bezig met laden...

De IT sector is vooral online actief qua werkzaamheden. De kans is groot dat medewerkers de hele dag achter hun computer zitten om informatie te zoeken of klanten te helpen. Hier begint de eerste fase van het aankoopproces. Tegenwoordig vindt 70% van het aankoopproces online plaats. Klanten doen research via het internet om antwoord te zoeken op hun vragen. De kunst is om juist in deze beginfase van het aankoopproces vindbaar te zijn. Laat je klant vroeg kennismaken met jouw merk!

Alt


Marketing automation is software dat zorgt voor het automatiseren van de verschillende fase in het aankoopproces, met als belangrijkste doelstelling: leadgeneratie. Marketing automation zorgt ervoor dat jouw leads door het gehele aankoopproces heen helpt. Jouw merk wordt door iedere klant door zijn eigen uitgestippelde route beleefd. Zo hoort marketing te zijn toch?

 

Het gebruik van marketing automation
Alleen de tooling gaat niet het verschil maken voor jouw bedrijf. Het gebruik van de tooling door specialisten binnen jouw markt wel. Een aantal voordelen van marketing automation zijn.

 

  • Kwalitatief hogere Leads

  • Een beter inzicht van jouw doelgroep

  • Tijd en kostenbesparing


Benieuwd naar meer voordelen of waarom je ‘Marketing Automation as a Service’ moet afnemen? Download onze gratis whitepaper via het contactformulier aan uw rechterzijde!

 

Alt

 

Ons team helpt uw organisatie bij het verhogen van uw online rendement. Benieuwd wat Leadgate voor uw IT organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder!

 

Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.

Delen