Bezig met laden...

Door het gebruik van marketing automation genereert u meer leads, blijft u constant zichtbaar bij uw doelgroep en bespaart u tijd en geld. U kunt natuurlijk gebruik maken van marketing automation software als Act-on, Hubspot, Pardot, Marketo, Eloqua of Sharpspring, maar bij Leadgate zijn wij van mening dat marketing automation meer is dan alleen een softwarepakket.

Alt


Er moet natuurlijk kennis en ervaring aanwezig zijn om marketing automation succesvol te implementeren. Veel organisaties begaan de fout door een softwarepakket aan te schaffen en vervolgens te denken dat de rest vanzelf gaat. Marketing Automation gaat daarentegen veel verder dan alleen de software:

  • De lange termijn strategie moet samenhangen met de doelen van uw organisatie 
  • Er moet een Buyer Persona strategie worden ontwikkeld
  • Er moet een gepaste lead nurturing strategie ontwikkeld worden
  • Er is een geschikt lead scoring model nodig voor uw organisatie
  • CRM integratie
  • E-mail marketing in combinatie met geautomatiseerde workflows is bepalend
  • Er moet content gecreëerd worden voor de verschillende workflows

Bovenstaande factoren kunnen alleen succesvol zijn met een partij die ook branche-specifieke kennis heeft. Leadgate spreekt uw taal en is dé marketing automation specialist voor IT organisaties. Wij bieden marketing automation als een service of dienst aan. Dit is een complete oplossing: zowel automation software als onze specialisten in één pakket die jouw geautomatiseerde buyer journey uit handen nemen. Ben je benieuwd waarom je marketing automation beter kan afnemen als een service? Lees dan nu onze blog!

Ons team helpt uw organisatie bij het verhogen van uw online rendement. Benieuwd wat Leadgate voor uw IT organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder. 

Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.

Delen