Bezig met laden...

Het schrijven van blogs, nieuwsbrieven, persberichten, whitepapers, e-books, social media berichten, het valt allemaal onder content marketing. Maar hoe zet u content nou daadwerkelijk sterk in voor uw IT organisatie, zodat het ook echt resultaat oplevert? Om uw marketingdoelstellingen te behalen heeft uw organisatie een goede content planning en documentatie nodig. Het is belangrijk dat iemand binnen de organisatie de verantwoordelijkheid heeft over deze planning en dat er structuur ontstaat.

Alt


Binnen uw organisatie is er namelijk genoeg kennis aanwezig wat gedeeld moet worden. Geef uw collega’s de taak om bijvoorbeeld minimaal een keer per week content te schrijven over hun vakgebied. Maak hierbij een duidelijk schema en lees de content ook na om relevantie voor uw doelgroep te verhogen. Content schrijven is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, dus probeer hier ook ondersteuning in te geven. Leadgate heeft veel ervaring met content marketing binnen de IT branche en ondersteunt uw organisatie met de strategie en planning.

Meer weten over hoe u een geschikte content planning maakt?
Download onze content planner of bekijk onze dienst!

Scoor hoger in Google met hoogwaardige content

Ons team helpt uw organisatie bij het verhogen van uw online rendement. Benieuwd wat Leadgate voor uw IT organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder. 

Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.

Delen