Bezig met laden...

YaWorks is kennisleverancier op het gebied van Networking, Storage en Virtualisatie. Vanaf de aftrap in oktober 2008, is YaWorks meer en meer tot thuisbasis verworden voor échte specialisten. Het groeiende team bestaat uit een vijftigtal consultants en we bieden tevens werk aan nog eens 100 zelfstandigen. De verbindende factor? Passie voor techniek, voor onafhankelijk advies, voor oplossingen waarbij het klantbelang altijd en overal voorop staat. De langetermijnrelatie gaat zonder pardon boven 'quick wins', altijd. Met die filosofie bedient YaWorks prominente klanten binnen de marktsectoren Telecom, Energie en Nutsvoorzieningen, Zorg en Onderwijs, Overheid, Financiële Instellingen en Retail.

Online Marketing & IT Specialisten

Bart Deuss, Directeur van Yaworks; kennisleverancier op basis van Networking, Storage en Virtualisatie: “Voor aanvang van onze samenwerking met Leadgate hebben wij met betrekking tot online marketing samengewerkt met diverse online marketing partijen. Deze partijen boden ons een goede dienstverlening maar doordat ze helaas geen kennis hadden van IT waren we uiteindelijk genoodzaakt veel van het werk zelf te doen. Met Leadgate hebben we nu een partij gevonden die zowel online marketing als IT kent, snel schakelt, weet waar we moeten adverteren en over onze business kan schrijven. Na afgelopen jaar op basis van Pay-per-Lead gewerkt te hebben stappen we nu over op de Marketing-as-a-Service waarmee we op een hybride manier verschillende marketing diensten kunnen inkopen.”

Win-win situatie

“Binnen geen enkele andere markt als de IT bevinden beslissers en beïnvloeders zich zo veel achter hun desktop of mobiele devices. Online marketing is daardoor in de IT een van de meest belangrijke marketinginstrumenten geworden om DMU’s te targeten. Vaak zien wij dat de mensen binnen IT organisaties of kennis hebben van IT of kennis hebben van online marketing, de combinatie van die twee komt helaas zelden voor. Voor succes met online marketing in IT is echter wel een combinatie nodig, Leadgate is deze combinatie. Door naast deze unieke combinatie ook Pay-per-Lead te bieden aan klanten maakt het risico tot investeren bijna nihil omdat er een win-win situatie gecreëerd wordt”: aldus Sjors Teeuwen, Director Sales & Marketing van Leadgate Europe.

Maak kennis met YaWorks, Network, Storage & Virtualization