Bezig met laden...

Na een fusie tussen de netwerk security organisaties Qi ict en Onsight is QSight IT ontstaan. Leadgate was als online marketing partner reeds in samenwerking met Qi ict en werd in eerste instantie gevraagd ondersteuning te bieden bij de nieuwe marketing strategie voor QSight IT. Na een succesvol verlopen campagne rolt Leadgate nu de marketing strategie, online advertising, website optimalisatie en de marketing automation verder uit.

QSight IT is in 2016 ontstaan uit een fusie tussen Onsight en Qi ict. Twee IT specialisten die in de vakgebieden security, networking en storage hun sporen verdiend hebben. Door het samengaan van Qi ict en Onsight is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist ontstaan.

Wie is QSight IT?

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten. QSight IT heeft partnerships op strategisch niveau met partijen als Cisco, Check Point, F5 Networks en Microsoft.

QSight IT beschikt over een Security Operations Center (SOC) en een Network Operations Center (NOC), strategisch verspreid over meerdere locaties en 24/7 bemand. Onze teams van security- en netwerkprofessionals gebruiken technieken zoals Big Data, Machine Learning en Artificial Intelligence om cyberdreigingen vroegtijdig op te merken, af te wenden en IT kostenefficiënt te managen.

Daarnaast helpt QSight IT organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius. Met een vooruitziende blik realiseert QSight IT complexe projecten. Door te onderzoeken, te verkennen en een gidsende functie in te nemen begeleidt QSight IT haar klanten naar een omgeving waarin IT de business ondersteunt en security gewaarborgd is.