Bezig met laden...

IT Online marketing specialist Leadgate Europe en netwerk- en cloud integrator BPSolutions zijn een samenwerking gestart. De samenwerking betreft het door Leadgate uitbouwen van de marketing strategie, online advertising, website optimalisatie en de marketing automation.

BPSolutions ontwerp, de inrichting en implementatie van complexe- en dynamische IT-infrastructuuroplossingen

Het in Driebergen gevestigde BPSolutions adviseert Retail-, Manufacturing- & Electronics organisaties, Topklinische Ziekenhuizen en ‘Care’- organisaties over het ontwerp, de inrichting en implementatie van complexe- en dynamische IT-infrastructuuroplossingen. BPSolutions is onderscheidend door haar excellentie in het adviseren op basis van de volledige business implicatie van een oplossing, de specifieke kennis in point solutions en haar 24x7 opererende Network Operations Center (NOC). Naast BPSolutions opereert de BPSolutions Group met BPCloudServices als integrator voor managed (cloud) services.
 

Traditionle marketing 2.0

Doordat traditionele marketing binnen het IT-landschap steeds minder resultaat oplevert ging de integrator op zoek naar een nieuwe manier voor het genereren van leads. Hiervoor kwam de organisatie na een selectietraject terecht bij Leadgate.