Bezig met laden...

Om onze naam Leadgate eer aan te doen zijn wij op zoek naar een Online Marketing Specialist of Lead Generator die van het genereren van leads een sport wil maken. IT organisaties zijn daarbij je speelveld en SEO/SEA je middel om te scoren.

Als Online Marketing Specialist of SEA/SEO Consultant creëer, bouw, beheer en optimaliseer je Google AdWords en andere advertentieplatformen. SEA en Google Analytics zijn voor jou bekend terrein en communiceren met de klant wat verder te verbeteren vind je leuk. Daarnaast ga je op creatieve wijze op zoek naar hoe jouw klanten hun website kunnen optimaliseren en denk je mee over de strategie wat een klant per specifieke doelgroep moet uitstralen.

Samen met een team die de facetten Marketing strategie, Online Marketing, Marketing Automation en Business Consultancy meebrengen bouw je mee aan de online presence van je klanten met als doel leadgeneratie. Je kruipt in de huid van je klant en leert de IT vraagstukken in de markt te doorgronden om zodoende gericht je klant onder de aandacht te brengen van zijn klanten en prospects.

Om succesvol te zijn bij Leadgate moet je verantwoordelijkheid nemen om IT gerelateerde zaken te leren begrijpen en moet je kritisch durven zijn op jezelf, je klanten en Leadgate. Doordat Leadgate enorm snel groeit heb je aanpassingsvermogen nodig en enorm veel zin om de volgende klus te klaren. Ownership nemen is daarin leading.

Skills en Ervaring

Leadgate biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in een snel groeiende organisatie zelf ook snel door te groeien. Wat we echter wel graag willen dat je al op zak hebt is:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding
  • 2 jaar online marketing ervaring (Adwords, Analytics, affiliate, e-mail, social, e.d.)
  • een prettige mate van communicatieve vaardigheden
  • dat je een uitstekend woordje Nederlands en Engels spreekt en er schriftelijk ook mee uit de voeten kunt
  • een beetje Duits en/of Frans spreken zou ook wel handig zijn
  • een gezonde dosis ambitie
  • een interesse om IT te willen begrijpen
  • dat je als je ooit geluk hebt gehad iets van grafisch design hebt opgepikt
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid

Leadgate heeft je wel even iets te bieden

Leadgate is een Online Marketing organisatie die zich richt op online lead generatie binnen de IT markt. Het volledige proces vanaf de allereerste keer dat een potentiele klant in aanraking komt met een merk tot ver na het converteren naar een opdracht is Leadgate betrokken bij de leadflow van een IT organisatie. Wil je dus snel doorgroeien of doorleren om een specialist te worden op het gebied van User Experience (UX), Marketing Automation of Content Marketing dan zit je bij Leadgate goed.

Leadgate werkt op lange termijn met haar klanten en wordt daardoor meer gezien als business partner dan als leverancier. Hierdoor wordt er ook net iets meer verwacht en schuurt de dienstverlening soms tegen business consultancy aan. Dit is de reden dat Leadgate voor jou ook meer doet en net iets verder voor je gaat en kan gaan.

Het Leadgate kantoor is gestationeerd in de Fenix Flex Factory (boven de Fenix Food Factory) op Katendrecht in Rotterdam en dus goed te bereiken met zowel je auto, fiets, de trein, de watertaxi of per cruiseschip. Op vrijdagmiddag vindt er steevast een borrel plaats omdat we zo een hecht team smeden en omdat er nou eenmaal een bierbrouwer in ons gebouw zit. Doordat er veel plezier wordt gemaakt met je collega’s wordt er ook hard samengewerkt met en voor je klanten. Conversie is daarin het toverwoord waarbij Leadgate zorgt voor de Abracadabra.

Zin om samen met ons Marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jordi Lingen via j.lingen@leadgate.eu.

Delen

Wilt u meer weten over Vacature Online Marketing Specialist?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Sjors Teeuwen voor u kan betekenen op het gebied van Google AdWords. of op het gebied van SEO. Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
Google introduceert nieuwe oplossingen voor adverteerders
| 10 juli 2018 |
Sindsdien is er veel veranderd in de online wereld. De smartphone is een groot onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Mensen schakelen steeds sneller
Lees Meer
Alt
Lead Day 2018
| 09 juli 2018 |
Tijdens de Lead Day hebben de deelnemers kennisgemaakt met de nieuwe marketingfunnel in het dashboard en het ontstaan van de marketing gedreven sales
Lees Meer
Alt
Je nieuwe website moet live... en nu?
| 03 mei 2018 |
Hoe vaak je ook zulke projecten hebt gedaan, het ontwikkelen en live gaan van een website blijft een stressvolle periode. Er zijn namelijk tal van zaken die
Lees Meer