Bezig met laden...

Om onze naam Leadgate eer aan te doen zijn wij op zoek naar een Content Marketeer die met zijn of haar strakke teksten van het genereren van leads een sport wil maken. IT organisaties zijn daarbij je speelveld en Marketing Automation en SEO je middel om te scoren.

Job Description

Samen met een team die de facetten Marketing strategie, Online Marketing, Marketing Automation en Business Consultancy meebrengen bouw je mee aan de online presence van je klanten met als doel leadgeneratie. Je kruipt in de huid van je klant en leert de IT vraagstukken in de markt te doorgronden om zodoende gericht je klant onder de aandacht te brengen van zijn klanten en prospects.

Om succesvol te zijn bij Leadgate moet je verantwoordelijkheid nemen om IT gerelateerde zaken te leren begrijpen en moet je kritisch durven zijn op jezelf, je klanten en Leadgate. Doordat Leadgate enorm snel groeit heb je aanpassingsvermogen nodig en enorm veel zin om de volgende klus te klaren. Ownership nemen is daarin leading.

Je werkzaamheden

Als (Digital) Content King/Queen werk je samen met de klant en de Leadgate Marketing Strategen om de Content strategie te bouwen en voer jij hem ook uiteindelijk uit. Hiervoor ga je converterende en wervelende webteksten, mailings, blogs en (mogelijk) infographics uitwerken om te zorgen dat je lezers warmer worden voor de merken die we vertegenwoordigen. Vervolgens probeer je op basis van de tooling die Leadgate je aanrijkt op basis van data ervoor te zorgen dat jouw teksten uiteindelijk de allerbeste zijn. Daarnaast ga je op creatieve wijze op zoek naar hoe klanten hun uitstraling kunnen optimaliseren.

Skills en Ervaring

Leadgate biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in een snel groeiende organisatie zelf ook snel door te groeien. Wat we echter wel graag willen dat je al op zak hebt is:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding
  • 1 a 2 jaar werkervaring
  • Basis kennis van online marketing (Adwords, Analytics, affiliate, e-mail, social, e.d.)
  • een prettige mate van communicatieve vaardigheden
  • dat je een uitstekend woordje Nederlands en Engels spreekt en er schriftelijk ook mee uit de voeten kunt.
  • Een beetje Duits en/of Frans zou ook wel handig zijn.
  • een gezonde dosis ambitie
  • een interesse om IT te willen begrijpen
  • dat je als je ooit geluk hebt gehad iets van grafisch design hebt opgepikt
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid

Leadgate heeft je wel even iets te bieden

Leadgate is een Online Marketing organisatie die zich richt op online lead generatie binnen de IT markt. Het volledige proces vanaf de allereerste keer dat een potentiele klant in aanraking komt met een merk tot ver na het converteren naar een opdracht is Leadgate betrokken bij de leadflow van een IT organisatie. Wil je dus snel doorgroeien of doorleren om een specialist te worden op het gebied van User Experience (UX), Marketing Automation of Content Marketing dan zit je bij Leadgate goed.

Leadgate werkt op lange termijn met haar klanten en wordt daardoor meer gezien als business partner dan als leverancier. Hierdoor wordt er ook net iets meer verwacht en schuurt de dienstverlening soms tegen business consultancy aan. Dit is de reden dat Leadgate voor jou ook meer doet en net iets verder voor je gaat en kan gaan.

Het Leadgate kantoor is gestationeerd boven de Fenix Food Factory, naast Hotel New York in Rotterdam en dus goed te bereiken met zowel je auto, fiets, de trein, watertaxi of zelfs per cruise-schip. Op vrijdagmiddag vind er steevast een borrel plaats omdat we zo een hecht team smeden en omdat er nou eenmaal een bierbrouwer in ons gebouw zit. Doordat er veel plezier wordt gemaakt met je collega’s wordt er ook hard samengewerkt met en voor je klanten. Conversie is daarin het toverwoord waarbij Leadgate zorgt voor de Abracadabra.

Zin om samen met ons de Marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Sjors Teeuwen via s.teeuwen@leadgate.eu. Bellen mag ook maar dan moet je naast jezelf niets anders proberen te verkopen: +31641149494.

Delen

Wilt u meer weten over Vacature (Digital) Content King / Queen?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Sjors Teeuwen voor u kan betekenen? Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
Je nieuwe website moet live... en nu?
| 03 mei 2018 |
Hoe vaak je ook zulke projecten hebt gedaan, het ontwikkelen en live gaan van een website blijft een stressvolle periode. Er zijn namelijk tal van zaken die
Lees Meer
Alt
HBO Meewerkstage Online Marketing
| 26 april 2018 |
Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van
Lees Meer
Alt
Boost je merk met eigen medewerkers - 5 tips
| 25 april 2018 |
Door ontwikkelingen als chatbots, self-servicing en machine learning verloopt veel klantcontact zonder menselijke tussenkomst, via bots en algoritmen. Maar
Lees Meer