Bezig met laden...

Rotterdam, 19 april 2017 - QSight IT, de grootste 100% Nederlandse IT specialist op het gebied van (cyber)security issues, storage en kostenbesparende netwerkoplossingen heeft gekozen voor Leadgate voor de verdere uitrol van haar online marketing diensten. Leadgate ondersteunt QSight in marketing strategie, online advertising, website optimalisatie en marketing automation.

De organisatie QSight IT is eind 2016 ontstaan uit een fusie tussen Onsight en Qi ict waarmee de grootste Nederlandse cybersecurity organisatie is ontstaan. Toen de fusie concrete vormen aan begon te nemen is Leadgate gevraagd ondersteuning te geven voor de nieuwe marketingstrategie van QSight. Na een succesvol verlopen traject is besloten Leadgate verder in te zetten als online marketing partner voor QSight IT.

Leadgate is een online marketing specialist specifiek gericht op IT organisaties. Voor organisaties als networking en software vendoren, distributeurs, resellers en detacheerders biedt Leadgate Marketing as a Service abonnementen waarbij de organisaties ondersteund worden in hun lead generatie.

Jeffrey de Graaf, CMO bij QSight IT: “Voor een innovatieve organisatie als QSight IT is het voortdurend professionaliseren van haar marketing door bijvoorbeeld het toepassen van Buyer Persona binnen Marketing Automation essentieel. Met Leadgate boeken we positieve resultaten op dit vlak. De samenwerking met Leadgate liep vanaf het eerste moment zeer plezierig tijdens de besprekingen over onze nieuwe marketing strategie. De komende tijd zal Leadgate zich gaan richten op het verder uitbouwen van onze website in combinatie met onze overall online marketing.”

Sjors Teeuwen, Sales en Marketing Directeur bij Leadgate Europe: “Hoe mooi is het om vanaf het begin betrokken te zijn en mee te denken over de marketingstrategie voor een nieuwe organisatie. Het is een flinke uitdaging om van twee verschillende organisaties naar een te gaan en vervolgens marketing te gaan voeren waarbij zowel alle klanten als de medewerkers zich thuis voelen. Door pragmatisch te werk te gaan zullen we stapsgewijs toe gaan werken naar de gestelde doelen. Ik zie uit naar de geïntensiveerde samenwerking met QSight IT.” 

QSight IT en Leadgate werken samen aan hét IT evenement van dit jaar: Explore IT 2017. Inschrijving voor dit event zijn nu geopend, meld u hier aan.

Voor meer informatie: QSight IT en Leadgate Europe

Delen

Wilt u meer weten over QSight IT kiest voor Leadgate als online marketing partner?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Sjors Teeuwen voor u kan betekenen op het gebied van Marketing as a Service. Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Leadgate Europe stelt Hugo van Diepen aan als Managing Director
| 04 december 2018 |
Hugo van Diepen was eerder werkzaam als mede-oprichter en commercieel directeur bij Uniserver Internet waar hij de organisatie vanaf de start heeft laten
Lees Meer
Alt
Vacature Web Editor
| 22 november 2018 |
Als web editor zorg je samen met je collega’s uit het website-optimalisatie team voor het verbeteren, mooier maken en technisch uitrusten van websites van IT
Lees Meer
Alt
Leadgate Europe stelt Lenneke Antes aan als Marketing Strateeg
| 19 november 2018 |
Lenneke Antes werkte eerder voor de Within Reach Group en was eindverantwoordelijk voor merken als Voiceworks en Summa Communications als Marketing Director.
Lees Meer