Bezig met laden...
Op donderdag 21 juni jl. heeft Leadgate haar poorten geopend voor al haar relaties tijdens de eerste Lead Day. Het was een geslaagd evenement!
 

Tijdens de Lead Day hebben de deelnemers kennisgemaakt met de nieuwe marketingfunnel in het dashboard en het ontstaan van de marketing gedreven sales organisatie. Daarnaast is er alvast een blik geworpen op de toekomst van de online marketing en hebben we genoten van verschillende Kaapse lekkernijen van de Kaapse Brouwers: de Lead Day was een groot succes.

Het was een inspirerende en waardevolle dag voor zowel Leadgate als alle deelnemers. Kon je niet aanwezig zijn bij de eerste Lead Day of wil je alle informatie nog eens terugkijken? Bekijk dan hier de presentatie van de Lead Day.

Wij hopen je volgend jaar te zien bij de tweede editie van de Lead Day!

Delen

Wilt u meer weten over Lead Day 2018?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Romy Louwe voor u kan betekenen? Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
HBO Afstudeerstage Online Marketing
| 09 november 2018 |
Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van
Lees Meer
Alt
De grootste Wordpress update in tijden: Gutenberg
| 12 oktober 2018 |
Waar de meeste updates van Wordpress vaak stilletjes voorbij gaan, belooft de update naar Wordpress 5.0 een game changer te worden. Dit komt vooral door het
Lees Meer
Alt
Vacature Junior Marketing Automation Specialist
| 10 oktober 2018 |
Als Junior Marketing Automation Specialist zorg je samen met je collega’s uit het Marketing Automation team voor het opzetten, implementeren, rapporteren en
Lees Meer