Bezig met laden...
Op donderdag 21 juni jl. heeft Leadgate haar poorten geopend voor al haar relaties tijdens de eerste Lead Day. Het was een geslaagd evenement!
 

Tijdens de Lead Day hebben de deelnemers kennisgemaakt met de nieuwe marketingfunnel in het dashboard en het ontstaan van de marketing gedreven sales organisatie. Daarnaast is er alvast een blik geworpen op de toekomst van de online marketing en hebben we genoten van verschillende Kaapse lekkernijen van de Kaapse Brouwers: de Lead Day was een groot succes.

Het was een inspirerende en waardevolle dag voor zowel Leadgate als alle deelnemers. Kon je niet aanwezig zijn bij de eerste Lead Day of wil je alle informatie nog eens terugkijken? Bekijk dan hier de presentatie van de Lead Day.

Wij hopen je volgend jaar te zien bij de tweede editie van de Lead Day!

Delen

Wilt u meer weten over Lead Day 2018?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Romy Louwe voor u kan betekenen? Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
Vacature Online Marketing Specialist
| 11 juli 2018 |
Als Online Marketing Specialist of SEA/SEO Consultant creëer, bouw, beheer en optimaliseer je Google AdWords en andere advertentieplatformen. SEA en Google
Lees Meer
Alt
Google introduceert nieuwe oplossingen voor adverteerders
| 10 juli 2018 |
Sindsdien is er veel veranderd in de online wereld. De smartphone is een groot onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Mensen schakelen steeds sneller
Lees Meer
Alt
Je nieuwe website moet live... en nu?
| 03 mei 2018 |
Hoe vaak je ook zulke projecten hebt gedaan, het ontwikkelen en live gaan van een website blijft een stressvolle periode. Er zijn namelijk tal van zaken die
Lees Meer