Bezig met laden...

Om onze naam Leadgate eer aan te doen zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair(e) die van het online genereren van leads een sport wil maken. IT-organisaties zijn daarbij je speelveld en online marketing en marketing automation je middel om te scoren.

Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van verschillende online marketingtechnieken als SEO, SEA, e-mailmarketing en externe campagnes. Daarnaast zetten we marketing automation in om zoveel mogelijk leads warm te maken voor de oplossingen en diensten van onze klanten.

Je stageperiode

Wij zoeken een stagiair(e) voor de periode september 2018 t/m januari 2019 die alles wil leren over de wondere wereld van online marketing en marketing automation.
 
Tijdens je stageperiode kom je in aanraking met alle facetten van online marketing. Je wordt begeleid door onze specialisten die je klaarstomen om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je de ruimte om een eigen project op te starten binnen de Leadgate-dienstverlening. Hiermee krijg je de mogelijkheid iets te creëren wat voor zowel jouzelf als Leadgate waardevol is en doe je direct praktijkervaring op in een zeer dynamische omgeving.

Skills en Ervaring

Leadgate biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in een korte tijd veel te leren van vrijwel elk aspect op het gebied van online marketing. Wat we echter wel graag willen dat je al op zak hebt is:

  • een prettige mate van communicatieve vaardigheden;
  • dat je een uitstekend woordje Nederlands en Engels spreekt en er schriftelijk ook mee uit de voeten kunt;
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid;
  • een gezonde dosis ambitie;
  • dat je het geluk hebt gehad om ooit iets van grafisch design te hebben opgepikt;
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid.

Leadgate heeft je wel even iets te bieden

Het Leadgate-kantoor is gestationeerd in de Fenix Flex Factory (boven de Fenix Food Factory) op Katendrecht in Rotterdam en is goed te bereiken met zowel auto, fiets, trein, watertaxi of per cruiseschip.
 
Op vrijdagmiddag vindt er steevast een borrel plaats, omdat we zo een hecht team smeden en omdat er nu eenmaal een bierbrouwer in ons gebouw zit. Doordat er veel plezier wordt gemaakt met je collega’s wordt er ook hard samengewerkt met en voor onze klanten. Conversie is daarin het toverwoord, waarbij Leadgate zorgt voor de Abracadabra.
 
Uiteraard ontvang je bij ons een mooie stagevergoeding en regelen wij de lunch en tussendoortjes op kantoor. Wanneer je tijdens de stageperiode ontzettend goed je best hebt gedaan, bieden we je mogelijk het voorstel om direct bij ons aan de slag te gaan.

Interesse?

Zin om veel te leren over online marketing en samen met ons marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jordi Lingen via j.lingen@leadgate.eu.

Delen

Wilt u meer weten over HBO Meewerkstage Online Marketing?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Jordi Lingen voor u kan betekenen op het gebied van Google AdWords. of op het gebied van SEO. Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
Vacature Online Marketing Specialist
| 11 juli 2018 |
Als Online Marketing Specialist of SEA/SEO Consultant creëer, bouw, beheer en optimaliseer je Google AdWords en andere advertentieplatformen. SEA en Google
Lees Meer
Alt
Google introduceert nieuwe oplossingen voor adverteerders
| 10 juli 2018 |
Sindsdien is er veel veranderd in de online wereld. De smartphone is een groot onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Mensen schakelen steeds sneller
Lees Meer
Alt
Lead Day 2018
| 09 juli 2018 |
Tijdens de Lead Day hebben de deelnemers kennisgemaakt met de nieuwe marketingfunnel in het dashboard en het ontstaan van de marketing gedreven sales
Lees Meer