Bezig met laden...

Om onze naam Leadgate eer aan te doen zijn wij op zoek naar een afstudeerstagiair(e) die van het online genereren van leads een sport wil maken. IT-organisaties zijn daarbij je speelveld en online marketing en marketing automation je middel om te scoren.

Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van verschillende online marketingtechnieken als SEO, SEA, e-mailmarketing en externe campagnes. Daarnaast zetten we marketing automation in om zoveel mogelijk leads warm te maken voor de oplossingen en diensten van onze klanten.

Je afstudeeropdracht

In een gesprek met jouw stagebegeleider bepaal je samen wat de focus van jouw afstudeeropdracht zal worden. Op basis van jouw interesses wordt er naar een passende opdracht gezocht die zowel voor jou als voor Leadgate van waarde zal zijn.
 
Naast het werken aan je afstudeeropdracht geeft Leadgate er de voorkeur aan dat je (waar mogelijk) part-time als online marketeer bij ons aan de slag gaat. Hierbij krijg je te maken met elk aspect van online marketing, zodat je binnen enkele maanden opgeleid bent tot volwaardig online marketeer.

Skills en Ervaring

Leadgate biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in een korte tijd veel te leren van vrijwel elk aspect op het gebied van online marketing. Wat we echter wel graag willen dat je al op zak hebt is:

  • een prettige mate van communicatieve vaardigheden;
  • dat je een uitstekend woordje Nederlands en Engels spreekt en er schriftelijk ook mee uit de voeten kunt;
  • een gezonde dosis ambitie;
  • een interesse om IT te willen begrijpen;
  • dat je het geluk hebt gehad om ooit iets van grafisch design te hebben opgepikt;
  • zelfredzaamheid en een vleugje eigenwijsheid.

Leadgate heeft je wel even iets te bieden

Het Leadgate-kantoor is gestationeerd in de Fenix Flex Factory (boven de Fenix Food Factory) op Katendrecht in Rotterdam en is goed te bereiken met zowel auto, fiets, trein, watertaxi of per cruiseschip.
 
Op vrijdagmiddag vindt er steevast een borrel plaats, omdat we zo een hecht team smeden en omdat er nu eenmaal een bierbrouwer in ons gebouw zit. Doordat er veel plezier wordt gemaakt met je collega’s wordt er ook hard samengewerkt met en voor onze klanten. Conversie is daarin het toverwoord, waarbij Leadgate zorgt voor de Abracadabra.
 
Uiteraard ontvang je bij ons een mooie stagevergoeding en regelen wij de lunch en tussendoortjes op kantoor. Wanneer je tijdens de stageperiode ontzettend goed je best hebt gedaan, bieden we je mogelijk het voorstel om direct bij ons aan de slag te gaan.

Interesse?

Zin om veel te leren over online marketing en samen met ons marketing binnen de IT naar een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jordi Lingen via j.lingen@leadgate.eu.

Delen

Wilt u meer weten over HBO Afstudeerstage Online Marketing?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Jordi Lingen voor u kan betekenen op het gebied van Google AdWords. of op het gebied van SEO. Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
Je nieuwe website moet live... en nu?
| 03 mei 2018 |
Hoe vaak je ook zulke projecten hebt gedaan, het ontwikkelen en live gaan van een website blijft een stressvolle periode. Er zijn namelijk tal van zaken die
Lees Meer
Alt
HBO Meewerkstage Online Marketing
| 26 april 2018 |
Binnen Leadgate verzorgen wij het totaalpakket van online marketing voor onze klanten, waaronder het genereren van relevante traffic door middel van
Lees Meer
Alt
Boost je merk met eigen medewerkers - 5 tips
| 25 april 2018 |
Door ontwikkelingen als chatbots, self-servicing en machine learning verloopt veel klantcontact zonder menselijke tussenkomst, via bots en algoritmen. Maar
Lees Meer