Bezig met laden...

Meer traffic naar je website? Het genereren van meer gekwalificeerde leads? Begrippen zoals SEO en livechat? Deze termen behoren allemaal tot internet marketing, of beter gezegd: website optimalisatie. Door website optimalisatie toe te passen voor jouw bedrijf zorg je ervoor bezoekers naar je website toe te trekken die overgaan tot het gewenste resultaat. Denk hierbij aan meer conversies, meer klantcontact of betere verkoopresultaten.

Alt

Zoekmachine Optimalisatie

Leadgate ondersteunt uw bedrijf in de website optimalisatie met als doel nieuwe potentiële klanten te bereiken via zoekmachine optimalisatie en content marketing. De website bezoekers moeten op de website eenvoudig informatie kunnen aanvragen en relevante content kunnen vinden en lezen om uiteindelijk een gekwalificeerde lead te worden voor uw organisatie.

Wij zullen dan ook regelmatig een analyse uitvoeren op de effecten van de internet marketing op uw website. Hierbij zullen we kijken naar de relevantie van de content en hoe de vindbaarheid geoptimaliseerd kan worden in SEO, search engine optimization. Leadgate verstaat haar vak en is daardoor de SEO specialist gericht op IT. Zelf kunt u ook de vijf quick wins voor SEO uitvoeren om hoger uit te komen in zoekmachines zoals Google.

A/B Testen
Om meer inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt, voert Leadgate A/B testing uit voor haar klanten. Hiermee worden de originele en de vernieuwde webpagina met elkaar vergeleken, om zo het conversieratio te verhogen en betere leads te genereren. Bezoekers die binnekomen via bijv. een zoekmachine krijgen versie A of B te zien van de website. Hierbij worden acties ondernomen die worden weergeven in de vorm van data. Door de data te analyseren weet Leadgate wat wel en niet werkt voor jouw website. A/B testing helpt bij de optimalisatie van je website.

Met behulp van de volgende tooling wordt A/B testing uitgevoerd:
  • Testen en experimenteren
  • Landingspagina analyse
  • Analytics en reporting
  • Personalisatie en targeting

 

Alt

Livechat integratie

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om interactief te blijven met haar klanten of bezoekers. Dit staaltje internet marketing is effectief aangezien er direct contact is met de klanten of bezoekers. Leadgate zorgt voor een integratie met een Livechat en analyseert de resultaten. Op deze manier laat u klanten niet wachten met vragen en gaat nog sneller te werk dan e-mail of telefoon. Daarnaast ben jij de specialist op jouw vakgebied. Voor klanten is het fijn om direct in contact te komen. Lees hier meer over Livechat en ontdek de daarbij horende tips!

 

De dienstverlening van Leadgate is een iteratief proces, waarbij wij analyseren, uitvoeren en verbeteren. Website optimalisatie is één onderdeel van onze dienstverlening.

Ons team helpt uw organisatie bij het verhogen van uw online rendement. Benieuwd wat Leadgate voor uw IT organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder!

Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.