Bezig met laden...

Meer traffic naar je website? Meer relevante bezoekers? Door zoekmachine optimalisatie verbetert u de kwaliteit van uw website en scoort u hoger in Google.

Alt


Zoekmachine Optimalisatie

Leadgate ondersteunt in de website optimalisatie voor u met als doel nieuwe potentiële klanten te bereiken via zoekmachine optimalisatie en content marketing. De website bezoekers moeten op de website eenvoudig informatie kunnen aanvragen en relevante content kunnen vinden en lezen om uiteindelijk een gekwalificeerde lead te worden voor uw organisatie. Wij zullen dan ook regelmatig een analyse uitvoeren op de content van uw website.

A/B Testen

Om meer inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt, voert Leadgate A/B testing uit voor haar klanten. Hiermee worden de originele en de vernieuwde webpagina met elkaar vergeleken, om zo het conversieratio te verhogen en betere leads te genereren.

Met behulp van de volgende tooling wordt A/B testing uitgevoerd:
  • Testen en experimenteren
  • Landingspagina analyse
  • Analytics en reporting
  • Personalisatie en targeting

 

Alt


Livechat integratie

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om interactief te blijven met haar klanten of bezoekers. Leadgate zorgt voor een integratie met een Livechat en analyseert de resultaten. Op deze manier laat u klanten niet wachten met vragen en gaat nog sneller te werk dan e-mail of telefoon.

De dienstverlening van Leadgate is een iteratief proces, waarbij wij analyseren, uitvoeren en verbeteren. Website optimalisatie is één onderdeel van onze dienstverlening.

Ons team helpt uw organisatie bij het verhogen van uw online rendement. Benieuwd wat Leadgate voor uw IT organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder!

Alt

Pieter Vogelaar, Managing Director bij Leadgate.