Bezig met laden...

Leadgate is specialist in online adverteren binnen de IT wereld. Wij zorgen voor een passende strategie en sturen op kwalitatieve bezoekers. Online adverteren zorgt voor een stijging van leads, meer naamsbekendheid of bijvoorbeeld meer conversies. Door onze ervaring en kennis binnen de branche, verhogen wij uw ROI.  

Alt

Google Adwords

Met Google Adwords zorgt u ervoor dat u gevonden wordt wanneer potentiële klanten opzoek zijn naar uw producten of diensten. Leadgate zorgt voor het verhogen van het aantal aanvragen en verbreedt de exposure van uw organisatie. Enkele voordelen van Google Adwords:

  • Resultaten zijn meetbaar
  • Flexibel adverteren, advertenties zijn gemakkelijk aan te passen.
  • Gericht op uw doelgroep
  • Target op klanten in bepaalde regio’s
  • Zelf bepalen hoe veel u investeert
LinkedIn Adverteren

Leadgate zal voor uw IT organisatie gaan adverteren op het grootste professionele netwerk ter wereld. Voor de B2B markt is dit een perfecte manier om uw organisatie te promoten. LinkedIn heeft een zakelijk karakter waardoor de bezoeker ook open staat voor relevante vraagstukken. Samen met uw IT organisatie zorgen wij voor een passende strategie. Zo wordt er specifiek getarget op uw doelgroep en helpt Leadgate u bij het schrijven van de content. Daarnaast heeft LinkedIn een handige tool geïntroduceerd om het aantal leads naar je website een boost te geven: Lead Gen Forms

Facebook Adverteren

Wilt u eens testen wat Facebook adverteren voor uw organisatie kan betekenen? Daar helpt Leadgate u bij! Met Facebook adverteren kunt u zich bijvoorbeeld specifiek richten op medewerkers van een bedrijf, of segmenteren op functietitel of een specifieke branche. Hierbij is Facebook slechts één van de kanalen in de gehele marketingstrategie.

Remarketing

Een stijging in traffic naar je website is natuurlijk geweldig, maar u zult merken dat bezoekers niet gelijk zullen converteren. Gelukkig helpt retargeting hierbij. Leadgate heeft het specialisme in huis om deze campagnes op het juiste moment in te zetten bij uw doelgroep. Wij begeleiden de potentiële klant door zijn decision-making process heen waarbij de content ontwikkeld wordt door Leadgate. 

De dienstverlening van Leadgate is een iteratief proces, waarbij wij analyseren, uitvoeren en verbeteren. Online adverteren is één onderdeel van onze dienstverlening.

Ons team helpt uw organisatie bij het verhogen van uw online rendement. Benieuwd wat Leadgate voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder!  

Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.