Bezig met laden...

Marketing Automation is meer dan alleen een softwarepakket. Wij geloven in een strategisch gerichte aanpak op lange termijn, waarbij marketing as a service centraal staat. 

Alt

Waarom marketing automation binnen de IT?
Het genereren van gekwalificeerde leads wordt steeds moeilijker. U zal vaak denken, waarom wordt deze persoonlijk e-mail niet gelezen? Of waarom wordt er niet geconverteerd op mijn website? Leadgate geeft u een beter inzicht in de behoefte van uw klanten en zorgt dat u constant zichtbaar blijft bij uw doelgroep. Met marketing automation bespaart u tevens tijd en geld. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf continu zichtbaar is binnen meerdere kanalen. Door dit proces te automatiseren is het mogelijk om campagnes uit te breiden over meerdere kanalen.
 
Daarnaast zorgen wij voor een gepaste lead nurturing strategie om een nóg betere ROI te realiseren. Leadgate zorgt voor de juiste kwalificatie van leads door het analyseren van data en warmt deze op voor sales. Wij zorgen voor het versturen van geautomatiseerde content op basis van verworven data. Dit kan alleen succesvol zijn met een partij die ook branche-specifieke kennis heeft. Leadgate spreekt uw taal en is dé marketing automation specialist voor IT bedrijven!
 
Welke marketing automation software werkt voor uw bedrijf?
Act-on is door Forrester verkozen tot één van ’s werelds beste marketing automation software. Leadgate helpt haar klanten met het monitoren van de volgende (mogelijkheden) binnen Act-On:
 
  • Lead nurturing 
  • Lead scoring 
  • Website visitor tracking
  • Webformulieren
  • CRM integratie
  • Social media prospecting

Leadgate is met trots Act-on partner en helpt u graag met de implementatie en het beheer van deze software. Leadgate heeft niet alleen kennis en ervaring in Act-on, maar ook in vele andere marketing automation software systemen zoals: Hubspot, Pardot, Marketo, Eloqua en Sharpspring. Heeft u vragen over welke software voor uw IT bedrijf het beste werkt? Wij sparren graag met u over de mogelijkheden en denken in oplossingen.

Five minutes. That's the magic window for following up with a new lead (Harvard Business Review).

Ons team maakt uw IT bedrijf een online succes!

De dienstverlening van Leadgate is een iteratief proces, waarbij wij analyseren, uitvoeren en verbeteren. Marketing automation is één onderdeel van onze dienstverlening.

Ons team heeft ruime ervaring op het gebied van marketing automation software, waardoor wij ook gebruik kunnen maken van het platform dat binnen uw organisatie is ingericht! Wilt u meer weten over wat marketing automation voor uw organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder.
 
Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.