Bezig met laden...

Elke minuut worden meer dan 200 miljoen artikelen van online content geproduceerd. Maar hoe valt uw organisatie op? Waardevolle content schrijven is een vak apart binnen de IT sector. Content versturen naar potentiële klanten op basis van sterke data, daar zijn we goed in. Bij Leadgate helpen wij uw IT organisatie met sterke content marketing.

Alt

Leadgeneratie met content marketing

Wij hebben ervaring met het schrijven van pakkende teksten en spreken uw taal. Hierdoor is de complexiteit voor ons dus geen struikelblok en zorgen wij ervoor dat uw expertise gelezen wordt. Leadgate helpt u met het schrijven van content op het juiste moment, waarbij het genereren van kwalitatieve leads centraal staat.

Wat is content marketing?

Content marketing is een proces waarbij de focus ligt op het creëren van relevante en waardevolle content in de customer journey van uw bezoeker, wat leidt tot actie van de potentiële klant. Van sterke e-mails tot pakkende blogs, content marketing draagt bij aan het succes van uw organisatie.

Waarom is content marketing tegenwoordig zo belangrijk

Voor elke organisatie is content belangrijk, maar ook zeker binnen IT. Nieuwe en bestaande klanten profiteren namelijk van kennis dat gedeeld wordt, waardoor uw vindbaarheid wordt verhoogd. Om hoge kwaliteit leads te generen is een slimme contentdistributie van belang.

Een goede content marketing strategie helpt u met:

Content planning

Leadgate helpt u met de documentatie van uw content marketing strategie en zorgt voor een geschikte content planning en taakverdeling. Vaak ligt de focus bij marketing teams op meer dan één initiatief, waarbij de marketing doelstellingen sneller behaald worden met een georganiseerde planning.

Resultaten van uw contentstrategie worden altijd meetbaar gemaakt door onze specialisten. Meer weten over wat content marketing voor uw IT organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag verder. 

Alt

Feddo van der Molen, Online Marketing Specialist voor IT-organisaties.