Bezig met laden...

Een grootse verandering in de blog van deze week. Enthousiast, sociaal en geordend. Leadgate heeft er een vrouwelijke collega bij!

Mijn naam is Romy Louwe, 21 lentes jong en woonachtig in een klein dorpje in Noord-Brabant. Sinds deze maand ben ik werkzaam bij Leadgate als afstudeerstagiaire Marketing & Communicatie én ben ik ook nog eens de eerste vrouwelijke medewerker bij Leadgate ooit.  Mag je best trots op zijn toch?

Me, myself and I
Voordat ik bij Leadgate aan de slag ging, werkte ik vier jaar lang in de horeca. Een hele andere branche dan waar ik nu in zit. Daarnaast ben ik een ijverige vierdejaars Communicatie student aan Avans Hogeschool in Breda. Ik zit in het laatste half jaar van mijn opleiding en hoop over 20 weken met trots mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Over ‘wat zijn mijn hobby’s?’ gaan we het in deze blog niet hebben. Dan komt iedereen er achter dat ik niet aan fitness doe en eigenlijk het hele weekend Netflix kijk.

Waarom Leadgate?
Ik heb de afgelopen weken vaak de vraag gekregen: ‘Hoe kom je als vrouwelijke Communicatie student terecht bij een bedrijf waar alleen mannen werken én die ook nog eens gericht is op de IT-branche?’. Het verbreden van mijn horizon noem ik het. Het is een branche waar ik weinig vanaf weet en een bedrijf waar ik letterlijk en figuurlijk mijn ‘mannetje’ moet staan. Ja, het is een uitdaging, maar zeker eentje die ik niet uit de weg ga! In de 20 weken dat ik hier zit, ga ik mijzelf voornamelijk bezig houden met een onderzoek naar het imago van Leadgate. Hoe wordt Leadgate het beste online marketingbureau voor de IT-branche in Nederland? Daar ga ik voor zorgen. Vrijwilligers voor een interview zijn altijd welkom ;). Naast dit onderzoek werk ik twee dagen in de week mee op de marketing afdeling van Leadgate. Hier hoop ik mijn online marketing ‘skills’ te vergoten, zodat ik mijzelf na deze 20 weken niet alleen Communicatieadviseur kan noemen, maar ook Online Marketeer.

Zie ik jou binnenkort voor een gesprek over jouw ervaring/mening met Leadgate? Stuur me een bericht.

Delen

Wilt u meer weten over ‘One of the Guys’?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Romy Louwe voor u kan betekenen op het gebied van Online Marketing. Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Leadgate Europe stelt Hugo van Diepen aan als Managing Director
| 04 december 2018 |
Hugo van Diepen was eerder werkzaam als mede-oprichter en commercieel directeur bij Uniserver Internet waar hij de organisatie vanaf de start heeft laten
Lees Meer
Alt
Vacature Web Editor
| 22 november 2018 |
Als web editor zorg je samen met je collega’s uit het website-optimalisatie team voor het verbeteren, mooier maken en technisch uitrusten van websites van IT
Lees Meer
Alt
Leadgate Europe stelt Lenneke Antes aan als Marketing Strateeg
| 19 november 2018 |
Lenneke Antes werkte eerder voor de Within Reach Group en was eindverantwoordelijk voor merken als Voiceworks en Summa Communications als Marketing Director.
Lees Meer