Bezig met laden...

De doorsnee Leadgate-werknemer is behoorlijk Feyenoord-supporter en heeft een aardige dosis IT-kennis. Maar vanaf september is er een nieuwe stagiair bij Leadgate. Even voorstellen: mijn naam is Eric Sturm en ik studeer Business Studies Marketing aan Hogeschool Inholland. Daarnaast ben ik PSV-supporter en ik heb géén IT-kennis. Inderdaad, dat is wel wat uitleg waard.

Hoe kwam ik bij Leadgate? Op Linkedin heb ik mijn profiel helemaal ingevuld, en zichtbaar gemaakt voor recruiters (tip voor alle studenten!) en Jordi heeft mij toen benaderd via Linkedin Recruitment. Nadat hij mij overtuigd had dat online marketing voor IT niet alleen maar saai, moeilijk en technisch hoefde te zijn ben ik uiteindelijk op gesprek gekomen. 
 
Het viel allemaal positief uit. Wat ik zag toen ik langskwam, was een jonge club marketing enthousiastelingen, die werkten op een hele unieke locatie - heb je ooit wel eens een kantoor in een paar creatief verbouwde zeecontainers gezien?
 
 
 
Ik kwam tot de ontdekking dat online marketing voor IT-bedrijven niet betekende dat iedereen achter een computertje zit te programmeren. Dat bleek uiteindelijk best mee te vallen. Zonder IT-kennis is Leadgate, zeker als stagiair, juist heel interessant en uitdagend. IT gaat namelijk een steeds grotere rol spelen in het bedrijfsleven, ook binnen marketing, en daarmee is het een ontwikkeling waar je niet omheen kunt als student. Dan kan ik er maar beter aan geloven terwijl ik nog aan het studeren ben.
 
Als afsluiter nog dat verhaal van die PSV-supporter bij die Feyenoorders… Ik ben opgegroeid in Middelburg en in Zeeland is er geen Eredivisie-club. Dit heeft als gevolg dat iedereen maar een club kiest (of geen club kiest). Voor mij en een paar vrienden werd dit PSV. Misschien een verstandige keuze dat ik hier niets over gezegd heb tijdens de sollicitatie... Zonder al te veel grappen kunnen we in ieder geval stellen dat de maandagse voetbaldiscussies bij Leadgate er een stuk interessanter uit gaan zien. Ik kijk nu al uit naar de eerstvolgende PSV - Feyenoord.
 
Delen

Wilt u meer weten over Een nieuwe stagiair bij Leadgate?

Leadgate richt zich op alle organisaties binnen de IT. Alle mensen werkzaam binnen Leadgate hebben een IT achtergrond, begrijpen hoe de markt werkt en hebben technologische kennis.

Wilt u weten wat Eric Sturm voor u kan betekenen? Wilt u daarnaast weten wat uw online mogelijkheden zijn in het verkrijgen van meer leads, meer bezoekers, meer awareness of een beter online resultaat? Neem dan eens contact op met ons.

Overig Nieuws

Alt
4 redenen waarom dit misschien wel de meest productieve vakantieperiode ooit was
| 04 september 2018 |
1) We hebben meer zon gezien De zon heeft een positieve invloed op ons lichaam en gedrag. Lekker op het strand in de zon. Een herkenbaar moment voor jou
Lees Meer
Alt
Leadgate's Online Marketing alfabet
| 27 juli 2018 |
Hieronder de meest voorkomende online marketing begrippen. A A/B-test Een A/B-test is een testmethode die de effectiviteit van twee mogelijkheden meet
Lees Meer
Alt
Je nieuwe website moet live... en nu?
| 03 mei 2018 |
Hoe vaak je ook zulke projecten hebt gedaan, het ontwikkelen en live gaan van een website blijft een stressvolle periode. Er zijn namelijk tal van zaken die
Lees Meer