Kennisbank

Download gratis content over onze online marketing expertises.
Kennisbank voor IT-bedrijven

Gratis downloads

Whitepaper: Waarom juist kleinere IT-organisaties in 2022 aan de slag moeten met SEO

In deze whitepaper lees je onder andere wat SEO inspanningen onder de streep opleveren. Download de whitepaper.

Marketing Automation 101

In deze beginnersgids voor IT bedrijven lees je onder andere meer over hoe je de juiste Marketing Automation doelen stelt en hoe je een passende strategie hanteert. Download de gids.

De ultieme online marketing & sales gids voor IT-bedrijven

In deze gids lees je met welke online marketing & sales aspecten jouw IT-organisatie de concurrentie voor kan blijven. Download de ultieme marketing & sales gids.

Stappenplan: bepaal een marketingbudget voor 2022

In dit stappenplan leggen wij stap-voor-stap uit hoe je voor jouw IT-organisatie het marketingbudget voor 2022 kunt bepalen. Download het stappenplan.

Whitepaper: 8 redenen waarom je in 2022 niet zonder digitale marketing kunt

In deze whitepaper lees je waarom jouw IT-organisatie in 2022 niet meer zonder digitale marketing kan. Download onze whitepaper.

Whitepaper: Online marketingplan 2022 opstellen

In deze whitepaper leggen wij aan de hand van 4 belangrijke startpunten uit hoe je je online marketingplan voor 2022 kunt opstellen. Download de whitepaper.

Whitepaper: B2B Online Marketing Maturity Model

In deze whitepaper leggen wij uit wat het B2B Online Marketing Model is en wat de verschillende online marketing maturity levels zijn. Download de whitepaper.

Whitepaper: Marketing-as-a-Service

In deze whitepaper lees je wat Marketing-as-a-Service is, wat het jouw IT-organisatie concreet oplevert en hoe wij bij Leadgate het MaaS concept invullen. Download onze whitepaper.

Whitepaper: 6 slimme advertentie tactieken voor IT-bedrijven

In deze whitepaper lees je hoe je voor jouw IT-organisatie de meest optimale resultaten kan behalen met online adverteren. Download onze whitepaper.

Whitepaper: Online Marketingfunnel

In deze whitepaper leggen wij jou uit hoe je van een bezoeker een (trouwe) klant kunt maken met behulp van leadgeneratie en je online marketingfunnel. Download onze whitepaper.

Whitepaper: Online
Marketing Uitbesteden

In deze whitepaper geven wij je 9 voordelen van het uitbesteden van jouw online marketing op basis van Marketing as a Service. Een extern marketingteam als verlengstuk.

Checklist:
Website Migratie

In deze checklist krijg je tips op het gebied van SEO, Google Analytics en Tag Manager waar je aan moet denken bij een website migratie. Download onze checklist voor een soepele overgang!

Whitepaper:
Buyer Persona

In deze whitepaper kom je alles te weten over het nut van een buyer persona en hoe je dit praktisch kunt toepassen binnen jouw organisatie. Download de paper en bepaal jouw ideale klant.

Whitepaper:
Marketing Automation

In deze whitepaper kom je alles te weten over de term marketing automation en wat hiervan de voordelen zijn voor jouw organisatie. Download onze whitepaper.

B2B Leadgeneratie voor IT-bedrijven

125 tips voor het genereren van online leads voor jouw IT-bedrijf. Op basis van de verschillende relevante vakgebieden. Download deze ultieme gids en start met online leadgeneratie.

Product Paper: Social Selling Automation

In deze product paper wordt in 8 stappen duidelijk hoe Social Selling Automation werkt. We gaan o.a. in op: strategie & content en de rapportage campagnes en progressie.

Whitepaper: Market Development Funds

In deze whitepaper vertellen wij je wat MDF is, hoe je dit als reseller aanvraagt en geven wij je 5 slimme marketinginvesteringen met jouw MDF. Download onze whitepaper.