Kennisbank

In onze Kennisbank kunt u gratis content over onze online marketing expertises downloaden.

Onze E-Books

Website optimalisatie voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book Marketingstrategie

Aan de slag met jouw marketingstrategie? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

Online Advertising voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book
Online Adverteren

Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan ons e-book en lees alles over hoe jij Online Adverteren kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Marketing Strategie voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book
Website-optimalisatie

Meer traffic naar jouw website, meer conversies, of jouw online marketing euro’s beter besteden? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Website-optimalisatie succesvol kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Marketing Automation voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book
Marketing Automation

Wil je een beter inzicht in de behoefte van jouw klanten, maar ook tijd en kosten besparen? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Marketing Automation kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Overige downloads

Whitepaper Buyer Persona voor IT

Whitepaper
Buyer Persona

In deze whitepaper kom je alles te weten over het nut van een buyer persona en hoe je dit praktisch kunt toepassen binnen jouw organisatie. Download ons whitepaper en leer alles over Buyer Personas!

Checklist Website Migratie voor IT

Checklist
Website Migratie

In deze checklist krijg je tips op het gebied van SEO, Google Analytics en Tag Manager waar je aan moet denken bij een website migratie. Download onze checklist voor een soepele overgang!

Referentiecase Guardian360

Referentiecase Guardian360

Praktijkvoorbeelden ontvangen voor het inzetten van Online Marketing voor jouw IT-bedrijf? Download dan onze referentiecase met IT-security specialist Guardian360 en ga direct aan de slag.

Online Marketing Funnel dashboard

Online Marketing
Funnel

Een Online Marketing Funnel geeft jouw IT-bedrijf volledig inzicht in alle marketingdata, waardoor het mogelijk is om op basis van deze data doelen te stellen en acties te ondernemen. Vraag jouw Online Marketing Funnel aan!

Whitepaper Marketing Automation as a Service

Whitepaper
Marketing Automation

In deze whitepaper kom je alles te weten over de term ‘Marketing Automation’ en wat hiervan de voordelen zijn voor jouw organisatie. Download ons whitepaper en leer alles over Marketing Automation!

Stappenplan Marketingbudget bepalen voor IT

Stappenplan
Marketingbudget

In dit stappenplan leer je hoe je een Marketingbudget opstelt op basis van jouw online marketingdoelen, relevante online marketing trends en jouw marketingfunnel. Download ons stappenplan!

E-book Contentmarketing voor IT-organisaties

E-book
Contentmarketing

In dit e-book kom je alles te weten over ‘Contentmarketing’, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe je het effectief inzet. Download ons e-book en leer alles over contentmarketing!

Online Recruitment Advertising voor IT

Whitepaper Online Recruitment Advertising

In deze whitepaper leer je wat Online Recruitment Advertising is en wat de voordelen zijn voor jouw IT-bedrijf. Download ons whitepaper en start met het werven van personeel via online advertenties!

Referentiecase MX-Relay

Referentiecase
MX-Relay

Voor MX-Relay, aanbieder van e-mail beveiliging oplossingen, bouwden wij een Online Marketing Machine. Download onze case over onze samenwerking met MX-Relay en leer hoe wij dit deden!