Kennisbank

In onze Kennisbank kunt u gratis content over onze online marketing expertises downloaden.

Gratis downloads

Website optimalisatie voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book Marketingstrategie

Aan de slag met jouw marketingstrategie? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

Online Advertising voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book
Online Adverteren

Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan ons e-book en lees alles over hoe jij Online Adverteren kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Marketing Strategie voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book
Website-optimalisatie

Meer traffic naar jouw website, meer conversies, of jouw online marketing euro’s beter besteden? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Website-optimalisatie succesvol kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Marketing Automation voor IT-organisaties | Leadgate Europe

E-Book
Marketing Automation

Wil je een beter inzicht in de behoefte van jouw klanten, maar ook tijd en kosten besparen? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Marketing Automation kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

E-book Contentmarketing voor IT-organisaties

E-book
Contentmarketing

In dit e-book kom je alles te weten over ‘Contentmarketing’, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe je het effectief inzet. Download ons e-book en leer alles over contentmarketing!

Whitepaper Marketing Automation as a Service

Whitepaper
Marketing Automation

In deze whitepaper kom je alles te weten over de term ‘Marketing Automation’ en wat hiervan de voordelen zijn voor jouw organisatie. Download ons whitepaper en leer alles over Marketing Automation!

Online Recruitment Advertising voor IT

Whitepaper Online Recruitment Advertising

In deze whitepaper leer je wat Online Recruitment Advertising is en wat de voordelen zijn voor jouw IT-bedrijf. Download ons whitepaper en start met het werven van personeel via online advertenties!

Whitepaper Buyer Persona voor IT

Whitepaper
Buyer Persona

In deze whitepaper kom je alles te weten over het nut van een buyer persona en hoe je dit praktisch kunt toepassen binnen jouw organisatie. Download ons whitepaper en leer alles over Buyer Personas!

Stappenplan Marketingbudget bepalen voor IT

Whitepaper Online
Marketing Uitbesteden

In deze whitepaper geven wij je 9 voordelen van het uitbesteden van jouw online marketing op basis van Marketing as a Service. Een extern marketingteam als verlengstuk. Download onze whitepaper!

Stappenplan Marketingbudget bepalen voor IT

Stappenplan
Marketingbudget

In dit stappenplan leer je hoe je een Marketingbudget opstelt op basis van jouw online marketingdoelen, relevante online marketing trends en jouw marketingfunnel. Download ons stappenplan!

Checklist Website Migratie voor IT

Checklist
Website Migratie

In deze checklist krijg je tips op het gebied van SEO, Google Analytics en Tag Manager waar je aan moet denken bij een website migratie. Download onze checklist voor een soepele overgang!

Online Marketing Funnel dashboard

B2B Leadgeneratie voor IT-bedrijven

125 tips voor het genereren van online leads voor jouw IT-bedrijf. Op basis van de verschillende relevante vakgebieden. Download deze ultieme gids en geef jouw online leadgeneratie een boost!

Checklist Website Migratie voor IT

Whitepaper Online Marketingtrends 2020

Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur. In deze whitepaper vind je 8 online marketingtrends voor IT-bedrijven in het jaar 2020. Download onze whitepaper en zorg voor een goede voorbereiding voor 2020.

Stappenplan Marketingbudget bepalen voor IT

E-book LinkedIn Advertising

25 tips om leads te genereren via LinkedIn Advertising. Best practices van branchespecifieke campagnes en meer. Download het E-book en wordt een LinkedIn Ads expert voor jouw IT-bedrijf!

Checklist Website Migratie voor IT

Whitepaper Market Development Funds

In deze whitepaper vertellen wij je wat MDF is, hoe je dit als reseller aanvraagt en geven wij je 5 slimme marketinginvesteringen met jouw MDF. Download het whitepaper en leer alles over MDF!