Kennisbank

Download gratis content over onze online marketing expertises.
Kennisbank voor IT-bedrijven

Gratis downloads

Whitepaper Marketing-as-a-Service

In deze whitepaper lees je wat Marketing-as-a-Service is, wat het jouw IT-organisatie concreet oplevert en hoe wij bij Leadgate het MaaS concept invullen. Download onze whitepaper.

Whitepaper Online Marketingfunnel

In deze whitepaper leggen wij jou uit hoe je van een bezoeker een (trouwe) klant kunt maken met behulp van leadgeneratie en je online marketingfunnel. Download onze whitepaper.

E-Book Marketingstrategie

Aan de slag met jouw marketingstrategie? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download het e-book en bepaal jouw marketingstrategie.

E-Book
Online Adverteren

Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan het e-book en lees alles over hoe jij online adverteren kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

E-book
Contentmarketing

In dit e-book kom je alles te weten over contentmarketing, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe je het effectief inzet. Download het e-book en leer alles over contentmarketing.

E-Book
Website-optimalisatie

Meer traffic naar jouw website, meer conversies, of jouw online marketing euro’s beter besteden? Download het e-book en leer alles over hoe jij website-optimalisatie kunt inzetten.

Whitepaper Online Recruitment Advertising

In deze whitepaper leer je wat online recruitment advertising is en wat de voordelen zijn voor jouw IT-bedrijf. Download onze whitepaper en start met de online werving van nieuwe personeel.

E-Book
Marketing Automation

Wil je een beter inzicht in de behoefte van jouw klanten, maar ook tijd en kosten besparen? Download het e-book en leer alles over hoe jij marketing automation kunt inzetten.

Whitepaper Online
Marketing Uitbesteden

In deze whitepaper geven wij je 9 voordelen van het uitbesteden van jouw online marketing op basis van Marketing as a Service. Een extern marketingteam als verlengstuk.

Stappenplan
Marketingbudget

In dit stappenplan leer je hoe je een marketingbudget opstelt op basis van jouw online marketingdoelen, relevante online marketing trends en jouw marketingfunnel.

Checklist
Website Migratie

In deze checklist krijg je tips op het gebied van SEO, Google Analytics en Tag Manager waar je aan moet denken bij een website migratie. Download onze checklist voor een soepele overgang!

Whitepaper
Buyer Persona

In deze whitepaper kom je alles te weten over het nut van een buyer persona en hoe je dit praktisch kunt toepassen binnen jouw organisatie. Download de paper en bepaal jouw ideale klant.

Whitepaper Online Marketingtrends 2020

Een nieuw jaar brengt nieuwe uitdagingen. In deze whitepaper vind je 8 online marketingtrends voor IT-bedrijven in 2020. Download onze whitepaper en speel in op de trends.

E-book LinkedIn Advertising

25 tips om leads te genereren via LinkedIn Advertising. Best practices van branchespecifieke campagnes en meer. Download het E-book en wordt een LinkedIn Ads expert.

Whitepaper
Marketing Automation

In deze whitepaper kom je alles te weten over de term marketing automation en wat hiervan de voordelen zijn voor jouw organisatie. Download onze whitepaper.

B2B Leadgeneratie voor IT-bedrijven

125 tips voor het genereren van online leads voor jouw IT-bedrijf. Op basis van de verschillende relevante vakgebieden. Download deze ultieme gids en start met online leadgeneratie.

Whitepaper Market Development Funds

In deze whitepaper vertellen wij je wat MDF is, hoe je dit als reseller aanvraagt en geven wij je 5 slimme marketinginvesteringen met jouw MDF. Download onze whitepaper.