Website-optimalisatie

“A website without conversion rate optimization is like a car with no wheels.” --Jeremy Abel
Ontdek de mogelijkheden van website-optimalisatie

Haal het maximale uit jouw website

Heb je veel websitebezoekers maar weinig leads en weet je niet waarom? Het optimaliseren van je website is een continu proces, je website kan namelijk altijd beter. De specialisten van Leadgate Europe verhogen conversies door A/B testen en zorgen met SEO voor een stijging in het organische verkeer. Leadgate Europe is het online marketing bureau voor de IT-branche. Samen halen wij het maximale aantal leads uit jouw website!

E-book: Website-optimalisatie voor IT-organisaties

E-book: Website Optimalisatie voor IT organisaties Meer traffic naar jouw website, meer conversies, of jouw online marketing euro’s beter besteden? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Website-optimalisatie succesvol kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

E-book: Website-optimalisatie voor IT-organisaties

Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan ons e-book en lees alles over hoe jij Online Adverteren kunt inzetten.

Hoger in Google met zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is onmisbaar als je met jouw website hoger wilt ranken in de organische zoekresultaten van Google. Onze specialisten zorgen voor verhoogde online vindbaarheid en online succes door continu te analyseren en te verbeteren op basis van data.

Voordelen van zoekmachine-optimalisatie (SEO):

✅ Zoekmachine-optimalisatie heeft een langdurig effect;
✅ Het maakt jouw IT-bedrijf online beter zichtbaar;
✅ Je betaalt niet per klik voor nieuwe bezoekers;
✅ Met SEO trek je relevant verkeer naar je website;

Wil je weten hoe wij de organische resultaten van jouw IT-bedrijf kunnen verhogen? Vraag een adviesgesprek met onze specialisten aan.

Meer leads uit jouw website met conversie-optimalisatie (CRO)

Je website wordt goed gevonden in Google en met online advertenties haal je voldoende bezoekers binnen. Toch is het percentage bezoekers dat een aanvraag doet nog te laag. In dit geval is het zaak om conversie-optimalisatie toe te passen. Met conversie-optimalisatie probeer je het maximale resultaat uit jouw bezoekers te behalen. Dit doe je onder anderen met het toevoegen van LiveChat, het A/B testen van veranderingen en meet het bezoekersgedrag via tools zoals Hotjar.

Voordelen van conversie-optimalisatie (CRO):

✅ Verbeteringen op basis van websitestatistieken;
✅ Je vergroot de waarde per bezoeker;
✅ Bezoekersgericht sturen en tot actie verleiden;

Lees in onze referentiecase hoe wij voor MX-Relay een conversiepercentage van 5% realiseerden op de website.

Gerelateerde content

20 tips voor het schrijven van SEO-teksten

Er zijn honderden SEO-factoren die jouw succes bepalen. Met deze blog focussen we ons op de on-page factoren en dan met name op de geschreven content zelf.

Tips voor beter converterende landingspagina's

Landing pages zijn belangrijk voor het genereren van leads. Bij Leadgate experimenteren we continu met verschillende type landing pages om te ontdekken welke het beste converteert.

Je nieuwe website moet live… en nu?

Hoe vaak je ook zulke projecten hebt gedaan, het ontwikkelen en live gaan van een website blijft een stressvolle periode. In deze blog vind je een kleine checklist voordat je website live gaat.

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Schiedamsedijk 50, 3011 ED Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl