Website-optimalisatie

“A website without conversion rate optimization is like a car with no wheels.” --Jeremy Abel
Ontdek de mogelijkheden van website-optimalisatie

Haal het maximale uit je website

Heb je veel websitebezoekers maar weinig leads en weet je niet waarom? Het optimaliseren van je website is een continu proces, je website kan namelijk altijd beter. De specialisten van Leadgate Europe verhogen conversies door A/B testen en zorgen met SEO voor een stijging in het organische verkeer. Leadgate Europe is het online marketing bureau voor de IT-branche. Samen halen wij het maximale aantal leads uit jouw website!

E-book: Website-optimalisatie voor IT-organisaties

E-book: Website Optimalisatie voor IT organisaties Meer traffic naar jouw website, meer conversies, of jouw online marketing euro’s beter besteden? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Website-optimalisatie succesvol kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Hoger in Google met zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is onmisbaar als je met jouw website hoger wilt ranken in de organische zoekresultaten van Google. Door continu te analyseren en te verbeteren op basis van data zorgen onze specialisten voor verhoogde online vindbaarheid en online succes.

Voordelen van zoekmachine-optimalisatie:

  • Zoekmachine-optimalisatie heeft een langdurig effect;
  • Betere naamsbekendheid;
  • Goedkoper dan adverteren in Google.

Chat met jouw klanten via Livechat

Livechat is een online mogelijkheid voor klanten om vragen te stellen. Klanten komen direct met jouw organisatie in contact op het moment dat telt. Leadgate Europe assisteert jouw IT-organisatie met de implementatie van Livechat. Hierdoor bedien je jouw klanten beter en haal je meer leads binnen.

Voordelen van Livechat

  • Bespaart kosten. Livechat werkt sneller dan heen-en-weer mailen of terugkerende telefoontjes;
  • Hogere conversie. Help jouw klanten op het moment dat het telt met een hogere conversie als gevolg;
  • Klantvriendelijk. Klanten kunnen direct hun vraag stellen, ook buiten kantooruren.

Onze website-optimalisatie specialisten

Director Operations
Feddo is vanaf 2013 van start gegaan met het ontwikkelen van het concept Leadgate. Samen met Sjors heeft hij Leadgate opgericht en geopend in 2014. Feddo is ervan overtuigd dat online marketing meer is dan alleen “online aanwezig” zijn. Hij gelooft in de synergie tussen alle partijen, expertises en applicaties, waarmee het resultaat de optelsom is van ieders inzet. Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing, development, automation en design, weet je zeker dat je bij hem terecht kunt met al je vragen.

Feddo van der Molen

Website Optimization Specialist
De nieuwste aanwinst voor het team van website optimalisatie! Geboren in Rusland, opgegroeid in Den Haag en sinds januari 2019 werkzaam bij Leadgate Europe in Rotterdam. Met zijn passie voor contentcreatie en graphic design tilt hij de website van zijn klanten naar een hoger niveau. Igor is creatief, doortastend en heeft al de nodige kennis in huis om de klanten van Leadgate te helpen met website optimalisatie.

Igor Tschernizki

Contentmarketing & Website Optimization Specialist
IT bedient en draait dus plat gezegd om mensen. Bij Leadgate is Shirley hier continu mee bezig, met vragen zoals: "Hoe laat ik de bezoeker converteren?" en "Waar moet klant X over schrijven om hun doelgroep te helpen?". Met haar ruime ervaring in online marketing bijt ze zich vast in je vraagstuk en komt met een creatieve uitwerking.

Shirley Looije

Meer weten? Maak een afspraak!

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wilt u hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl