Online Marketing dashboard

“It is a capital mistake to theorize before one has data.” — Sherlock Holmes
Realtime inzicht in de online customer journey van jouw potentiële klant

Online Marketing dashboards voor jouw IT-bedrijf

Het is onze missie om marketing meetbaar beter te maken. Wij beginnen daarom altijd met het inzichtelijk maken van jouw marketingdata, op basis van de online customer journey. Op basis van deze data kunnen wij zien in welke fase het meeste groei zit, om zo uiteindelijk nog meer leads te genereren. Maandelijkse evalueren wij vervolgens de prestaties met uitgebreide rapportages. Wanneer je besluit met ons samen te werken krijg je gratis een Online Marketing Funnel tot jouw beschikking.

Whitepaper: Van bezoeker naar klant

Whitepaper: Van bezoeker naar klant Aan de slag met jouw online marketingfunnel in 2020? Wij leggen jou uit hoe je van een bezoeker een (trouwe) klant kunt maken. Download onze whitepaper en leer alles over de online marketingfunnel en leadgeneratie voor IT-organisaties.

Whitepaper: Van bezoeker naar klant

Aan de slag met jouw online marketingfunnel in 2020? Wij leggen jou uit hoe je van een bezoeker een (trouwe) klant kunt maken. Download onze whitepaper en leer alles over de online marketingfunnel en leadgeneratie voor IT-organisaties.

Een Online Marketing Dashboard voor jouw IT-bedrijf

Onze maandelijkse evaluatie is standaard bij al onze pakketten inbegrepen, zij het virtueel of op locatie. Daarnaast ontvang je dagelijkse bezoekerslijsten, maken wij jouw marketingdata inzichtelijk met de Online Marketing Funnel en maken wij een Online Advertising dashboard voor inzicht in de impressies, kliks, leads en ratio’s van jouw advertenties.

Andere online marketing dashboards:

✅ Website-optimalisatie dashboard: SEO dashboard, CRO dashboard, website performance;
✅ Marketing Automation Dashboard: lead score, mail performance, workflow performance;
✅ Social Dashboard: prestaties van al jouw social media kanalen in één overzicht;
✅ Online Recruitment Dashboard: prestaties van jouw advertenties voor vacatures/

Gerelateerde content

Online Marketingdoelstellingen bepalen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten voor zichzelf helder hebben wat zij precies willen bereiken met hun online marketingactiviteiten. In deze blog leer je hoe je doelen stelt.

7 voordelen van Marketing as a Service voor IT-bedrijven

In deze blog leggen we uit wat deze nieuwe aanpak inhoudt, geven we 7 voordelen van Marketing as a Service en leggen we uit waarom dit goed past bij IT-bedrijven.

Online Marketingstrategie opstellen

Tijdens een strategische sessie bespreken wij alle essentiële elementen binnen de online marketingstrategie. In deze blog nemen wij je mee langs deze 7 essentiële elementen.

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Schiedamsedijk 50, 3011 ED Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl