Online Adverteren

''Creative without strategy is called 'art.' Creative with strategy is called 'advertising.'' --Jef I. Richards
Jouw doelgroep bereiken met online adverteren

Meer traffic en leads genereren?

Online adverteren zorgt ervoor dat je jouw doelgroep bereikt op een kostenefficiënte manier. Leadgate Europe is gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve B2B-leads voor IT-bedrijven. Wij zorgen dat je het maximale uit jouw online advertentiecampagnes haalt door continu te optimaliseren op basis van data. Onderstaande twee mogelijkheden van online adverteren zetten wij veel in voor IT-bedrijven.

E-book: Online Adverteren voor IT-organisaties

E-book: Online Adverteren voor IT organisaties Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan ons e-book en lees alles over hoe jij Online Adverteren kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.
Image

Hoe werkt het?

Online adverteren in Google

Google is nog altijd de grootste zoekmachine ter wereld. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw advertenties zien wanneer zij zoeken op relevante zoekwoorden in Google. Als online marketing bureau voor IT-bedrijven weten we precies wat jouw business inhoudt en wat passende zoekwoorden zijn.

Wat zijn de voordelen van Google Adverteren?

 • Jij bepaalt zelf je maandbudget;
 • Je betaalt alleen voor het resultaat;
 • Alle resultaten zijn meetbaar en bij te sturen;
 • Advertenties zijn snel zichtbaar;
 • Zelf de kwaliteit van je leads bepalen.

Wij zijn Google Partner!

Leadgate Europe is in het bezit van de Google Partner Badge en mag zich officieel Google Partner noemen. De Google Partner Badge is een verzekering dat je samenwerkt met een professionele partner die aantoonbare en actuele expertise heeft in Google Ads.

Online adverteren binnen LinkedIn

LinkedIn is een online sociaal netwerk, met de focus op vakmensen. Het biedt een advertentieplatform dat om deze reden interessant is voor het verkrijgen van zakelijke leads. Wij targeten jouw specifieke doelgroep (bijvoorbeeld op functie, branche, bedrijfsomvang, opleiding) om jouw advertenties te tonen aan de juiste personen binnen een bedrijf.

Voordelen van LinkedIn Ads:

 • Door de specifieke targeting opties van LinkedIn wordt jouw content alleen gezien door de relevante doelgroep;
 • Lead Gen Forms: het gebruik van pre-filled formulieren op basis van de huidige LinkedIn data, zorgen voor meer kwalitatieve leads;
 • Ideaal voor de B2B markt;
 • Groot aantal gebruikers in Nederland;
 • Hoge betrokkenheid van de gebruikers.

Werkwijze Leadgate Europe

Wij zetten online advertentiecampagnes voor je op, met het doel om meer leads te vergaren. Wij stellen de advertentiegroepen en bijbehorende zoekwoorden voor je in en koppelen een pagina hieraan waar bezoekers direct informatie kunnen downloaden of zich kunnen inschrijven voor een relevant evenement. 

Welk werk nemen wij uit handen?

 • Wij zetten jouw account voor je op;
 • Wij koppelen Google Analytics & Google Search Console;
 • Wij zetten jouw campagne volledig op en optimaliseren jouw landingspagina;
 • Wij rapporteren live de resultaten van de campagnes;
 • Wij optimaliseren de campagnes op basis van data.

Onze online advertising specialisten

Online Advertising Specialist
Autoliefhebber in hart en nieren en houdt van avontuurlijke reizen. Ruben is ondernemend en heeft een passie voor online marketing. Sinds oktober 2018 is hij werkzaam als online marketing consultant bij Leadgate. Hij verzorgt de online advertisement op Google, bedenkt LinkedIn campagnes, en optimaliseert websites om zoveel mogelijk leads te genereren voor zijn klanten.

Ruben van Bergeijk

Online Advertising Specialist
Is fanatiek, houdt van een uitdaging en is een echte teamspeler. Wat niet alleen in de sport goed uitkomt maar ook bij het werk als Online Advertising Specialist. Tim heeft ruime ervaring in de marketing en heeft steeds meer liefde gekregen voor de online marketing. Hij ziet het als een uitdaging elke online campagne tot een succes te maken.

Tim van der Putten

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl