Online Adverteren

''Creative without strategy is called 'art.' Creative with strategy is called 'advertising.'' --Jef I. Richards
Jouw doelgroep bereiken met online advertenties

Meer traffic en leads genereren?

Online adverteren zorgt ervoor dat je jouw doelgroep bereikt op een kostenefficiënte manier. Leadgate Europe is gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve B2B-leads voor IT-bedrijven. Wij zorgen dat je het maximale uit jouw online advertentiecampagnes haalt door continu te optimaliseren op basis van data. Onderstaande twee mogelijkheden van online adverteren zetten wij veel in voor IT-bedrijven.

E-book: Online Adverteren voor IT-organisaties

E-book: Online Adverteren voor IT organisaties Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan ons e-book en lees alles over hoe jij Online Adverteren kunt inzetten.

E-book: Online Adverteren voor IT-organisaties

Zelf alle mogelijkheden voor online adverteren benutten voor jouw IT-bedrijf? Download dan ons e-book en lees alles over hoe jij Online Adverteren kunt inzetten.

Online advertenties via Google Ads

Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw online advertenties zien wanneer zij zoeken op relevante zoekwoorden in Google. Als online marketingbureau voor IT-bedrijven weten we precies wat jouw business inhoudt en wat relevante zoekwoorden zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat websitebezoekers jouw online online advertenties zien op andere websites.

Voordelen van adverteren via Google Ads:

✅ Jij bepaalt zelf je maandbudget;
✅ Je betaalt alleen voor het resultaat;
✅ Alle resultaten zijn meetbaar en bij te sturen;
✅ Advertenties zijn snel zichtbaar.

Onze specialisten kunnen zowel jullie huidige Google Ads account beheren en optimaliseren als een nieuw account volledig voor jullie inrichten. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor de mogelijkheden.

Online advertenties via LinkedIn Ads

LinkedIn is een online sociaal netwerk, met de focus op vakmensen. Het biedt een advertentieplatform dat om deze reden interessant is voor het verkrijgen van zakelijke leads. Wij targeten jouw specifieke doelgroep (bijvoorbeeld op functie, branche, bedrijfsomvang, opleiding) om jouw advertenties te tonen aan de juiste personen binnen een bedrijf.

Voordelen van adverteren via LinkedIn Ads:

✅ Specifieke targeting opties waardoor jouw content alleen wordt gezien door de relevante doelgroep;
✅ Lead Gen Forms: het gebruik van pre-filled formulieren op basis van de huidige LinkedIn data, zorgen voor meer kwalitatieve leads;
✅ Groot aantal gebruikers in Nederland;
✅ Hoge betrokkenheid van de gebruikers.

Download het E-book LinkedIn Ads voor IT-bedrijven om een indruk te krijgen van de kracht van dit advertentieplatform.

Gerelateerde content

Online Advertising resultaten 2019 (Infographic)

Het afgelopen jaar draaiden wij voor meer dan 40 IT-bedrijven Google Ads en LinkedIn Ads campagnes. In deze blog geven wij een totaaloverzicht van de resultaten via een infographic.

Google Ads uitbesteden voor IT-bedrijven

Met miljarden zoekopdrachten per jaar is het voor IT-bedrijven extreem aantrekkelijk om te adverteren in Google. In deze blog geven wij je 6 voordelen van het uitbesteden van Google Ads.

5 tips om LinkedIn Ads kostenefficiënt in te zetten

Er zijn nog steeds B2B bedrijven die niet gebruikmaken van LinkedIn Ads. In deze blog leggen wij uit hoe je LinkedIn Ads kostenefficiënt inzet voor jouw IT-bedrijf.

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Schiedamsedijk 50, 3011 ED Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl