Marketingstrategie

''Een marketingstrategie voor een IT-organisatie moet duidelijk zijn, maar enig pragmatisme is gewenst.''
Een passende marketingstrategie bij een gerichte doelgroep

Een Marketingstrategie die je op het lijf geschreven is

Jouw IT-organisatie is bijzonder maar anderen zijn dat ook. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie opvalt en gebeurt dat wel bij de juiste doelgroep? Bij Leadgate Europe helpen wij je om jouw kerncompetenties op te laten vallen bij de doelgroep die daarbij past. We helpen je om keuzes te maken en brengen focus aan. Vervolgens bekijken we samen met de data om te controleren of het werkt. Dit in een steeds verbeterend proces zodat je zeker weet dat jouw marketingstrategie werkt en bij je past.

E-book: Marketingstrategie voor IT-organisaties

E-book: Marketing Strategie voor IT organisaties
Aan de slag met jouw marketingstrategie voor 2019? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

Jouw IT-diensten laten landen bij jouw doelgroep

In de marketingstrategische fase staan wij met je stil bij de doelstellingen van jouw organisatie, doelgroepen, klanttyperingen, evenementen en geschiedenis. Daarmee leren wij je beter kennen en werken aan de hand hiervan Buyer Personas en hun Customer journeys uit.
Daarvoor gebruiken wij de theorie van de Gouden Driehoek waarbij branche-aanpak, thema’s en diensten/producten centraal staan. Vervolgens breiden wij de marketingkalender uit met de contentkalender en de activiteiten in de tijd plannen.

De juiste marketingstrategie helpt je met:

  • Verhogen van naamsbekendheid;
  • Een eenduidig verhaal aan je doelgroep te vertellen;
  • Het vinden van de klanten die bij je passen.

Onze online marketing strategen

Marketing Strategist
Lenneke is onze creatieve strateeg, denker en doener. Met oog voor trends en ontwikkelingen duikt zij diep in de organisatie van onze klanten om nieuwe concepten en strategieën te ontwikkelen. Lenneke werkte eerder voor de Within Reach Group en was eindverantwoordelijk voor merken als Voiceworks en Summa Communications. Voor beide merken was zij verantwoordelijk voor het bouwen, neerzetten en het verstevigen van de merken.

Lenneke Antes

Managing Director
Hugo heeft ruime ervaring in de IT-branche, sterker nog; naast een bijbaantje in de supermarkt op zijn 16e is hij altijd in de IT werkzaam geweest. Zijn doel is bedrijven te laten groeien en een energieke bedrijfscultuur te realiseren. Zelf is hij sportief, doet aan tennis en boksen en kijkt hij graag naar Ajax.

Hugo van Diepen

Sales & Marketing Director
Sjors is de oprichter van Leadgate en denkt graag creatief na over businessmodellen en verbetering van bedrijfsproposities. Hij houdt ervan om samen met klanten en relaties ideeën uit te wisselen en te filosoferen over hoe IT de maatschappij verder kan helpen. In zijn dagelijkse rol bij Leadgate probeert hij ervoor te zorgen dat iedereen in- en om Leadgate het leuk vindt om met de organisatie (samen) te werken.

Sjors Teeuwen

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl