Marketingstrategie

''Een marketingstrategie voor een IT-organisatie moet duidelijk zijn, maar enig pragmatisme is gewenst.''
Een passende marketingstrategie bij een gerichte doelgroep

Een Marketingstrategie die je op het lijf geschreven is

Jouw IT-organisatie is bijzonder maar anderen zijn dat ook. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie opvalt en gebeurt dat wel bij de juiste doelgroep? Bij Leadgate Europe helpen wij je om jouw kerncompetenties op te laten vallen bij de doelgroep die daarbij past. We helpen je om keuzes te maken en brengen focus aan. Vervolgens bekijken we samen met de data om te controleren of het werkt. Dit in een steeds verbeterend proces zodat je zeker weet dat jouw marketingstrategie werkt en bij je past.

E-book: Marketingstrategie voor IT-organisaties

E-book: Marketing Strategie voor IT organisaties Aan de slag met jouw marketingstrategie voor 2020? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

E-book: Marketingstrategie voor IT-organisaties

Aan de slag met jouw marketingstrategie voor 2020? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

Jouw IT-diensten laten landen bij jouw doelgroep

In de marketingstrategische fase staan wij met je stil bij de doelstellingen van jouw organisatie, doelgroepen, klanttyperingen, evenementen en geschiedenis. Daarmee leren wij je beter kennen en werken aan de hand hiervan Buyer Personas en hun Customer journeys uit. Daarvoor gebruiken wij de theorie van de Gouden Driehoek waarbij branche-aanpak, thema’s en diensten/producten centraal staan. Vervolgens breiden wij de marketingkalender uit met de contentkalender en kwartaalplanningen.

De juiste marketingstrategie helpt je met:

✅ Verhogen van jouw naamsbekendheid;
✅ Een eenduidig verhaal aan je doelgroep te vertellen;
✅ Het vinden van de klanten die bij je passen.

Gerelateerde content

Online Marketingstrategie opstellen

Tijdens een strategische sessie bespreken wij alle essentiële elementen binnen de online marketingstrategie. In deze blog nemen wij je mee langs deze 7 essentiële elementen.

Het nut van Buyer Persona’s en hoe ze praktisch toe te passen

Steeds meer organisaties werken met Buyer Persona. In deze blog leggen wij het nut van Buyer Persona’s uit en bespreken wij hoe je hier praktisch mee aan de slag kunt gaan.

Online Marketingdoelstellingen bepalen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten voor zichzelf helder hebben wat zij precies willen bereiken met hun online marketingactiviteiten. In deze blog leer je hoe je doelen stelt.

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Schiedamsedijk 50, 3011 ED Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl