Marketing Automation

“Marketing Automation is powerful software and processes which make complex and repetitive tasks easy.” --Mautic
Benut de voordelen van marketing automation

Creëer automatisch converterende leads

Wil je meer gekwalificeerde leads voor jouw IT-organisatie? Met marketing automation bind je klanten op een efficiënte manier aan jouw merk. Door het gericht sturen van de juiste content op het juiste moment warmen we jouw leads op voor een sale. Onze specialisten loodsen zo jouw leads de gehele buyer journey door en zorgen voor een gepaste lead nurturing strategie.

E-book: Marketing Automation voor IT-organisaties

Wil je een beter inzicht in de behoefte van jouw klanten, maar ook tijd en kosten besparen? Download ons e-book en leer alles over hoe jij Marketing Automation kunt inzetten voor jouw IT-organisatie.

Geautomatiseerd betere leads met marketing automation

Marketing Automation is het gebruikmaken van geautomatiseerde systemen om leads aan jouw organisatie te binden. De systemen loodsen jouw leads door de volledige buyer journey. De juiste content wordt op het juiste moment volledig automatisch naar jouw lead of prospect verstuurt.

Voordelen van Marketing Automation:

  • Mogelijkheid tot lead nurturing;
  • Verhoogde conversie;
  • Meer relevantie voor jouw klant;
  • Meer inzicht in jouw klant;
  • Betere afstemming marketing en sales.

Marketing Automation software

Wij gebruiken ActiveCampaign: één van ‘s werelds beste marketing automation software. Hiermee maken wij de volledige buyer journey inzichtelijk. De kracht van ActiveCampaign zijn de ruime mogelijkheden in het bouwen van workflows. Wij hebben daarentegen ook kennis van andere marketing automation software en kunnen deze ook gebruiken.

Voordelen ActiveCampaign:

  • Webformulieren en landingpages: al jouw webformulieren, landingpages en bijbehorende data op één plek;
  • CRM integratie: integreer act-on naadloos met CRM systemen zoals Salesforce of SugarCRM;
  • Lead scoring: weet wanneer je jouw leads op moet volgen met geautomatiseerde lead scoring.

Onze marketing automation specialisten

Marketing Automation Specialist
Sergio is vanaf 2016 in dienst bij Leadgate. Binnen Leadgate is hij verantwoordelijk voor alles wat met Marketing Automation te maken heeft. De mailings, landing pages maar ook het uitdenken van de perfecte opzet van lead scores en lead nurturing.

Sergio Perez

Marketing Automation Specialist
Sinds januari 2018 is Romy werkzaam bij Leadgate. Eerst als stagiaire en sinds juli 2018 als volwaardig medewerkster op de Marketing Automation afdeling. Daarmee is Romy ook de eerste vrouwelijke medewerkster ooit bij Leadgate en is zij ‘One of the Guys’. In haar vrije tijd is zij vaak bij vriendinnen of in de stad te vinden, om te shoppen.

Romy Louwe

Marketing Automation Specialist
Martijn houdt zich als Marketing Automation Specialist dagelijks bezig met het optimaliseren en monitoren van workflows en e-mails. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met (sport)nieuws en waar het kan schrijft hij daar over. Zelf sporten doet hij ook graag en in het weekend gaat hij op pad met vrienden.

Martijn Huijser

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl