Contentmarketing

“Content is king.” --Bill Gates
Een contentmarketingstrategie voor jouw IT-bedrijf

Verstuur waardevolle content op basis van data

Elke minuut worden meer dan 200 miljoen artikelen van online content geproduceerd. Maar hoe valt jouw organisatie op? Waardevolle content schrijven is een vak apart binnen de IT-sector. Content versturen naar potentiële klanten op basis van sterke data, daar zijn we goed in. Door onze kennis van de IT-branche kunnen wij jouw IT-organisatie helpen met sterke contentmarketing.

E-book: Marketing Strategie voor IT-organisaties

E-book: Marketing Strategie voor IT organisaties Aan de slag met jouw marketingstrategie voor 2019? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

Scoor hoger in Google met contentmarketing

Voor elke organisatie is content belangrijk, maar ook zeker binnen IT. Nieuwe en bestaande klanten profiteren namelijk van relevante gedeelde kennis, waardoor jouw vindbaarheid wordt verhoogd. Om kwalitatieve leads te genereren is een slimme contentdistributie van belang.

Een goede contentmarketingstrategie helpt je met:

  • Verhogen van naamsbekendheid;
  • Scoor hoger op vindbaarheid in zoekmachines;
  • Bouwen aan een lange termijn relatie met klanten.

Contentplanning via LinkedIn Ads

Leadgate Europe adverteert voor jou op LinkedIn. Door het zakelijke karakter is LinkedIn perfect voor de B2B markt. We targeten met interessante content specifiek op jouw doelgroep en verhogen zo online exposure en genereren leads.

Voordelen van LinkedIn Ads:

  • Door de specifieke targeting opties van LinkedIn wordt jouw content alleen gezien door de relevante doelgroep;
  • Lead Gen Forms: Het gebruik van pre-filled formulieren op basis van de huidige LinkedIn data, zorgen voor meer kwalitatieve leads;
  • Ideaal voor de B2B markt.