Contentmarketing

“Content is king.” --Bill Gates
Een contentmarketingstrategie voor jouw IT-bedrijf

Verstuur waardevolle content op basis van data

Elke minuut worden meer dan 200 miljoen artikelen van online content geproduceerd. Maar hoe valt jouw organisatie op? Waardevolle content schrijven is een vak apart binnen de IT-sector. Content versturen naar potentiële klanten op basis van sterke data, daar zijn we goed in. Door onze kennis van de IT-branche kunnen wij jouw IT-organisatie helpen met sterke contentmarketing.

E-book: Marketing Strategie voor IT-organisaties

E-book: Marketing Strategie voor IT organisaties Aan de slag met jouw marketingstrategie voor 2019? De juiste KPI’s bepalen en jouw online marketingfunnel optimaliseren? Download ons e-book en leer alles over Marketingstrategie voor IT-organisaties.

Scoor hoger in Google met contentmarketing

Voor elke organisatie is content belangrijk, maar ook zeker binnen IT. Nieuwe en bestaande klanten profiteren namelijk van relevante gedeelde kennis, waardoor jouw vindbaarheid wordt verhoogd. Om kwalitatieve leads te genereren is een slimme contentdistributie van belang.

Een goede contentmarketingstrategie helpt je met:

  • Verhogen van naamsbekendheid;
  • Scoor hoger op vindbaarheid in zoekmachines;
  • Bouwen aan een lange termijn relatie met klanten.

Content creatie

Het schrijven van IT-content. Daar zijn we goed in. We creëren voor jou een content kalender en schrijven converterende content: nieuwsbrieven, workflows, whitepapers, referentie cases, webpagina’s, blogs, persberichten, en meer!

Voordelen van content creatie:

  • Meer bezoekers op je website van zowel interne als externe communicatie.
  • Kennisdeling als marketingtool
  • Extra promotiekanaal
  • Upsell mogelijkheden

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl