Contentmarketing

“Content is king.” --Bill Gates
Een contentmarketingstrategie voor jouw IT-bedrijf

Verstuur waardevolle content op basis van data

Elke minuut worden meer dan 200 miljoen artikelen van online content geproduceerd. Maar hoe valt jouw organisatie op? Waardevolle content schrijven is een vak apart binnen de IT-sector. Content versturen naar potentiële klanten op basis van sterke data, daar zijn we goed in. Door onze kennis van de IT-branche kunnen wij jouw IT-organisatie helpen met sterke contentmarketing.

E-book: Contentmarketing voor IT-organisaties

E-book: Contentmarketing voor IT organisaties In dit e-book kom je alles te weten over ‘Contentmarketing’, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe je het effectief inzet. Download ons e-book en leer alles over contentmarketing!

Scoor hoger in Google met contentmarketing

Voor elke organisatie is content belangrijk, maar ook zeker binnen IT. Nieuwe en bestaande klanten profiteren namelijk van relevante gedeelde kennis, waardoor jouw vindbaarheid wordt verhoogd. Om kwalitatieve leads te genereren is een slimme contentdistributie van belang.

Een goede contentmarketingstrategie helpt je met:

  • Verhogen van naamsbekendheid;
  • Scoor hoger op vindbaarheid in zoekmachines;
  • Bouwen aan een lange termijn relatie met klanten.

Content creatie

Het schrijven van IT-content. Daar zijn we goed in. We creëren voor jou een content kalender en schrijven converterende content: nieuwsbrieven, workflows, whitepapers, referentie cases, webpagina’s, blogs, persberichten, en meer!

Voordelen van content creatie:

  • Meer bezoekers op je website van zowel interne als externe communicatie.
  • Kennisdeling als marketingtool
  • Extra promotiekanaal
  • Upsell mogelijkheden
Director Operations
Feddo is vanaf 2013 van start gegaan met het ontwikkelen van het concept Leadgate. Samen met Sjors heeft hij Leadgate opgericht en geopend in 2014. Feddo is ervan overtuigd dat online marketing meer is dan alleen “online aanwezig” zijn. Hij gelooft in de synergie tussen alle partijen, expertises en applicaties, waarmee het resultaat de optelsom is van ieders inzet. Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing, development, automation en design, weet je zeker dat je bij hem terecht kunt met al je vragen.

Feddo van der Molen

Website Optimization Specialist
De nieuwste aanwinst voor het team van website optimalisatie! Geboren in Rusland, opgegroeid in Den Haag en sinds januari 2019 werkzaam bij Leadgate Europe in Rotterdam. Met zijn passie voor contentcreatie en graphic design tilt hij de website van zijn klanten naar een hoger niveau. Igor is creatief, doortastend en heeft al de nodige kennis in huis om de klanten van Leadgate te helpen met website optimalisatie.

Igor Tschernizki

Contentmarketing & Website Optimization Specialist
IT bedient en draait dus plat gezegd om mensen. Bij Leadgate is Shirley hier continu mee bezig, met vragen zoals: "Hoe laat ik de bezoeker converteren?" en "Waar moet klant X over schrijven om hun doelgroep te helpen?". Met haar ruime ervaring in online marketing bijt ze zich vast in je vraagstuk en komt met een creatieve uitwerking.

Shirley Looije

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl