Contentmarketing

“Content is king.” --Bill Gates
Een contentmarketingstrategie voor jouw IT-bedrijf

Verstuur waardevolle content op basis van data

Elke minuut worden meer dan 200 miljoen artikelen van online content geproduceerd. Maar hoe valt jouw organisatie op? Waardevolle content schrijven is een vak apart binnen de IT-sector. Content versturen naar potentiële klanten op basis van sterke data, daar zijn we goed in. Door onze kennis van de IT-branche kunnen wij jouw IT-organisatie helpen met sterke contentmarketing.

E-book: Contentmarketing voor IT-organisaties

E-book: Contentmarketing voor IT organisaties In dit e-book kom je alles te weten over ‘Contentmarketing’, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe je het effectief inzet. Download ons e-book en leer alles over contentmarketing!

E-book: Contentmarketing voor IT-organisaties

In dit e-book kom je alles te weten over ‘Contentmarketing’, wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en hoe je het effectief inzet. Download ons e-book en leer alles over contentmarketing!

Scoor hoger in Google met contentmarketing

Voor elke organisatie is content belangrijk, maar ook zeker binnen IT. Nieuwe en bestaande klanten profiteren namelijk van relevante gedeelde kennis, waardoor jouw vindbaarheid wordt verhoogd. Om kwalitatieve leads te genereren is een slimme contentdistributie van belang.

Voordelen van een contentmarketing strategie:

✅ Je begrijpt waarom je elk type content gebruikt;
✅ Je weet wie je wil bereiken;
✅ Je weet wat je gaat creëren;
✅ Je weet wat jouw doelen zijn;
✅ Je weet welke kanalen je gebruikt;
✅ Je weet wat de taakverdeling is.

Hulp nodig met jouw contentmarketing strategie? Vraag een adviesgesprek aan via de onderstaande button.

Wij creëren content voor jouw IT-bedrijf

Het schrijven van IT-content. Daar zijn we goed in. We creëren voor jou een content kalender en schrijven converterende content: nieuwsbrieven, workflows, whitepapers, referentie cases, webpagina’s, blogs, persberichten, en meer!

Voordelen van content creatie:

✅ Meer bezoekers op je website van zowel interne als externe communicatie;
✅ Kennisdeling als marketingtool
✅ Extra promotiekanaal
✅ Upsell mogelijkheden

Voor Guardian360, een bekende IT-security specialisten, zetten wij branchespecifieke content in om leads te genereren. Benieuwd hoe? Bekijk onze referentiecase.

Gerelateerde content

Het gebruik van contentmarketing in B2B

Bedrijven gebruiken contentmarketing in B2B voor leadgeneratie. Wanneer de inhoud overtuigt, is de kans dat de prospect zijn gegevens achterlaat groter.

Contentmarketingstrategie voor IT-bedrijven

Contentmarketing is géén hype, techniek of aanpak, maar van essentieel strategisch belang. Je maakt eerst een strategie – maar hoe doe je dat? Wij vertellen het in deze blog.

Stappenplan: een contentplanning maken

Publiceer jij een grote stroom aan content voor jouw IT-bedrijf en zie je door de bomen het bos niet meer?  In dit artikel laten we je zien wat de voordelen van een contentplanning zijn.

Contactinformatie

Lead worden of de Lead nemen? Leadgeneratie is onze business. Wil je hierin ondersteund worden dan zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Leadgate Europe

Telefoonummer:

Adres: Schiedamsedijk 50, 3011 ED Rotterdam, Nederland
E-mail: info@leadgate.nl