We CONTENT

"Content marketing is really like a first date. If all you do is talk about yourself, there won’t be a second date."

- David Beebe

Contencreatie waarmee je jouw doelgroep inspireert en overtuigt

Elke minuut worden meer dan 200 miljoen artikelen van online content geproduceerd. Maar hoe valt jouw organisatie op? Waardevolle content schrijven is een vak apart binnen de IT-sector. Content creëren en versturen naar potentiële klanten op basis van sterke data, daar zijn we goed in. Door onze kennis van de IT-branche kunnen wij jouw IT-organisatie helpen met sterke contentmarketing.

Wat voor content kun je creëren?

Met webteksten bedoelen we de teksten die op je reguliere webpagina’s staan. Een pagina zoals deze dus. We zorgen voor een duidelijke teksten die de lezer overtuigt of inspireert en daarnaast houden we rekening met de SEO-doelstellingen.

DSC03881-min

De inzet van de juiste contentstrategie en executie zorgt ervoor dat je:

Start met contentmarketing en het creëren van content via Marketing as a Service

Gerelateerde content

Gerelateerde content

Blijf op de hoogte van alle online marketing ontwikkelingen.

Google Ads update

Google Ads Update 2022 – Het nieuwe campagnetype: Performance Max

Als je een beetje thuis bent in de wereld van SEA kan het je niet ontgaan zijn dat Google Ads een nieuw campagnetype heeft gelanceerd;...
Even voorstellen Stefano

Even voorstellen: Stefano

Het is weer zover, een nieuwe aanwinst voor het Leadgate team! Onze nieuwe Leadgater, Stefano, gaat ons team versterken. Lees verder om hem beter te...
De do's en don'ts van contentmarketing

De do’s en don’ts van contentmarketing

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij je waardevolle content creëert en deelt met jouw doelgroep. Het doel? Jouw doelgroep aanspreken met content die hen...

Norman Vincent Peale

Dr. Norman Vincent Peale (1898–1993) was a minister and author (most notably of The Power of Positive Thinking) and a progenitor of the theory of “positive thinking”.

Schedule a call

Marketing strategy helps you with:

Reid Hoffman

Reid Garrett Hoffman is an American internet entrepreneur, venture capitalist, podcaster, and author. Hoffman was the co-founder and executive chairman of LinkedIn, a business-oriented social network used primarily for professional networking.

Eddy Huang

Edwyn Charles Huang (born March 1, 1982) is an American film director, author, chef, restaurateur, food personality, producer, and attorney. He was a co-owner of BaoHaus, a gua bao restaurant in the East Village of Lower Manhattan.

Mother Theresa

Moeder Teresa, geboren als Agnes Gonxha Bojaxhiu (Skopje, 26 augustus 1910 – Calcutta, 5 september 1997), was een katholieke zuster, stichteres van de Missionarissen van Naastenliefde en Nobelprijswinnares voor de vrede. … In 2003 werd ze zalig verklaard en op 4 september 2016 volgde de heiligverklaring.

Warren Buffett

Warren Edward Buffett (Omaha (Nebraska), 30 augustus 1930) is een Amerikaans zakenman en investeerder. Hij is directeur en met een belang van 38% grootaandeelhouder van Berkshire Hathaway. Buffett staat al enkele decennia op de lijst van rijkste mensen ter wereld met in 2021 een geschat vermogen van 109 miljard dollar.