Even voorstellen: Robin en Sumera

18/01/2022

Even voorstellen: Robin en Sumera

We hebben dit keer twee nieuwe aanwinsten die we graag aan je voorstellen. Welkom bij het Leadgate team Robin en Sumera! Lees verder om Robin en Sumera beter te leren kennen.

Robin Zevenbergen

Hoi! Ik ben Robin Zevenbergen en ik ben sinds december geen twintiger meer. Ik woon in Rotterdam-West samen met mijn vriend, 2 gerbils, poes en vissen. Sinds begin november ben ik begonnen als Content coördinator en Creator bij Leadgate. Naast plannen en coördineren ben ik ook graag bezig met het schrijven en ontwerpen van onder andere whitepapers en blogs. 

Mijn interesse in media, communicatie en content is er eigenlijk altijd al geweest, maar de interesse in IT is pas later ontstaan. Dit was vanaf het moment dat ik bij een van mijn vorige werkgevers content moest creëren voor een IT-organisatie. Het was een leuke uitdaging om vrij ingewikkelde materie begrijpelijk te maken voor een specifieke doelgroep. Ik kijk ernaar uit om bij Leadgate nog veel meer IT-organisaties verder te helpen met content gerelateerde vraagstukken!

Hi allemaal, leuk om kennis te maken! Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Sumera Bhatti en sinds begin december mag ik onderdeel uitmaken van het Leadgate team als Online Marketing Strateeg. Ik ben 28 jaar en kom uit Zoetermeer. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik na mijn studie Commerciële Economie begonnen als marketeer en merkte ik al snel dat mijn interesse ligt bij online marketing. 

De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt bij een online marketingbureau als SEA specialist. Daar mocht ik verschillende klanten helpen om hun zichtbaarheid online te vergroten en de juiste doelgroep te bereiken. Samen met elke klant stelde ik jaarplannen op met bepaalde KPI’s en bespraken we tijdens de wekelijkse/maandelijkse meetings de stand van zaken. Ik ben blij dat ik deze kennis nu mag inzetten in mijn nieuwe rol als Online Marketing Strateeg.

Naast werk sport ik graag; hardlopen, wandelen, krachttraining, boulderen en yoga. Ik vind het allemaal leuk! Dit ter compensatie van mijn andere favoriete bezigheid, lekker (uit)eten en drankjes doen. Ik ga ook graag op reis, het liefst een verre reis met een backpack, al zeg ik ook geen nee tegen citytrips of zonvakanties. Verder lees ik regelmatig een boek.

De eerste impressie van Leadgate is heel positief; gezellige collega’s, relaxte werksfeer en leuke vraagstukken om klanten verder te helpen in online marketing. Ik heb ontzettend veel zin om het strategieteam te versterken. Samen met het team helpen we klanten met het bedenken, opstellen en uitvoeren van goede, innovatieve online marketingstrategieën.

Meer weten over onze Marketing as a Service-dienstverlening voor IT-organisaties? Neem dan contact met ons op! We staan je graag te woord met een advies die bij je past. Bel naar (+31) 10 268 1148 of stuur een e-mail naar info@leadgate.eu.

Norman Vincent Peale

Dr. Norman Vincent Peale (1898–1993) was a minister and author (most notably of The Power of Positive Thinking) and a progenitor of the theory of “positive thinking”.

Schedule a call

Marketing strategy helps you with:

Reid Hoffman

Reid Garrett Hoffman is an American internet entrepreneur, venture capitalist, podcaster, and author. Hoffman was the co-founder and executive chairman of LinkedIn, a business-oriented social network used primarily for professional networking.

Eddy Huang

Edwyn Charles Huang (born March 1, 1982) is an American film director, author, chef, restaurateur, food personality, producer, and attorney. He was a co-owner of BaoHaus, a gua bao restaurant in the East Village of Lower Manhattan.

Mother Theresa

Moeder Teresa, geboren als Agnes Gonxha Bojaxhiu (Skopje, 26 augustus 1910 – Calcutta, 5 september 1997), was een katholieke zuster, stichteres van de Missionarissen van Naastenliefde en Nobelprijswinnares voor de vrede. … In 2003 werd ze zalig verklaard en op 4 september 2016 volgde de heiligverklaring.

Warren Buffett

Warren Edward Buffett (Omaha (Nebraska), 30 augustus 1930) is een Amerikaans zakenman en investeerder. Hij is directeur en met een belang van 38% grootaandeelhouder van Berkshire Hathaway. Buffett staat al enkele decennia op de lijst van rijkste mensen ter wereld met in 2021 een geschat vermogen van 109 miljard dollar.