Even voorstellen: Maxime, Dennis en Frans

20/09/2021

Maxime, Dennis en Frans

We hebben maar liefst drie nieuwe aanwinsten die ons Leadgate team komen versterken! Onze nieuwe Leadgaters staan te springen om zichzelf voor te stellen. Lees verder om Maxime, Dennis en Frans beter te leren kennen.

Maxime

Hi! Ik ben Maxime Berkes, 23 jaar en nieuw binnen het online advertising team van Leadgate. Een paar maanden geleden heb ik de Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan de Tilburg universiteit afgerond. De jaren hiervoor studeerde ik aan de Erasmus Universiteit waar ik de Bachelor Internationale Communicatie en Media heb behaald. In die Bachelor periode ben ik naar Rotterdam verhuisd vanuit Brabant en voorlopig ga ik hier zeker nog niet weg. Tijdens mijn studies heb ik veel geleerd, echter kijk ik er naar uit om mijn kennis uit te breiden op het gebied van online advertising en een echte online advertising specialist te worden. Ik zal me vooral gaan bezighouden met Google en Linkedin Ads. Bovendien ben ik nieuwsgierig om nog veel meer te weten te komen over de IT-sector. 

Hey jij daar achter het scherm! Ik wil mezelf graag even voorstellen. Mijn naam is Dennis Versluis. Ik ben 24 jaar en ik ben een geboren en getogen Rotterdammer(T). Of om in IT begrippen te blijven, ik kom uit 010 ;). Begin september ben ik bij Leadgate Europe begonnen als Online Advertising Specialist. Eind juni heb ik mijn Master in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit cum laude afgerond. Nu is het tijd om mijn opgedane kennis in het bedrijfsleven toe te passen. Naast kennis hoop ik ook een vleugje gezelligheid en slechte humor mee te nemen. Leadgate groeit snel, daarom zijn een paar extra handen in het advertising team hard nodig. Als Online Advertising Specialist ga ik, met behulp van online marketing, klanten helpen met de groei van de omzet, het bedrijf en het klantenbestand. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om de klanten (misschien jou wel) te helpen met het bereiken van hun doelstellingen.

Dennis
Frans

Hallo allemaal, mijn naam is Frans van Buchem. Eind augustus ben ik begonnen aan het derde jaar van de opleiding Global Marketing & Sales op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de studie heb ik voor meerdere opdrachtgevers aan verschillende marketing (communicatie) en sales projecten gewerkt. Deze verschillen van het opzetten marketingcommunicatie campagnes tot het schrijven van exportplannen.

In het derde jaar hoort bij mijn opleiding een meewerkstage. Sinds 1 september ben ik begonnen aan mijn stage hier bij Leadgate als Sales Development Stagiaire. Op deze afdeling zal ik mij het komende half jaar bezig gaan houden met CRM (Customer Relationship Management), het voeren van gesprekken met potentiële klanten en het ondersteunen bij marketing activiteiten.

Meer weten over onze Marketing as a Service-dienstverlening voor IT-organisaties? Neem dan contact met ons op! We staan je graag te woord met een advies die bij je past. Bel naar (+31) 10 268 1148 of stuur een e-mail naar info@leadgate.eu.

Norman Vincent Peale

Dr. Norman Vincent Peale (1898–1993) was a minister and author (most notably of The Power of Positive Thinking) and a progenitor of the theory of “positive thinking”.

Schedule a call

Marketing strategy helps you with:

Reid Hoffman

Reid Garrett Hoffman is an American internet entrepreneur, venture capitalist, podcaster, and author. Hoffman was the co-founder and executive chairman of LinkedIn, a business-oriented social network used primarily for professional networking.

Eddy Huang

Edwyn Charles Huang (born March 1, 1982) is an American film director, author, chef, restaurateur, food personality, producer, and attorney. He was a co-owner of BaoHaus, a gua bao restaurant in the East Village of Lower Manhattan.

Mother Theresa

Moeder Teresa, geboren als Agnes Gonxha Bojaxhiu (Skopje, 26 augustus 1910 – Calcutta, 5 september 1997), was een katholieke zuster, stichteres van de Missionarissen van Naastenliefde en Nobelprijswinnares voor de vrede. … In 2003 werd ze zalig verklaard en op 4 september 2016 volgde de heiligverklaring.

Warren Buffett

Warren Edward Buffett (Omaha (Nebraska), 30 augustus 1930) is een Amerikaans zakenman en investeerder. Hij is directeur en met een belang van 38% grootaandeelhouder van Berkshire Hathaway. Buffett staat al enkele decennia op de lijst van rijkste mensen ter wereld met in 2021 een geschat vermogen van 109 miljard dollar.